Myslíte, že se mu líbí?

15
16.11.24 19:04

Myslite, ze se mu libi?

Ahoj, dnes jsem se videla s kamarádkou a nedávno nastoupila do farmaceutické firmy. Minule šla po chodbě a potkala se s jedním mladým mužem. Moc si ho nevsimala. Podruhé ho ale zaznamenala jelikož se na ni moc usmíval hezky a říkal jí Dobrý den. Kamaradka ho pak potkala v kuchyňce a nabídla mu tykání. Hned se jí představil, ona jemu, pak se ptal kde ona pracuje…díval se jí tak hluboko do očí a usmíval se…pak mu řekla že bydlí nedaleko jeho předchozí práce.
A on a kde bydlí a on pak kde on bydlí a že je to náhoda, že bydlí kousek od sebe…Kamaradka se už otacela na stolek aby si udělala čaj a on pořád povídal…
Bylo vidět, že je asi hodně zvidavý. Pak mu řekla že už musí jít pracovat a on zatím ahoj…
Pak další den tak už jí rovnou tykal, na konci říkal Měj se, Čau Čau…
Myslíte, že se mu líbí?
Jenom podotýkám, že mu je už 33, ale vypadá tak na 27…prstýnek na ruce žádný nemá, nevím ale v tomhle věku zda s někým už bydlí nebo má děti…asi spíše ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1396
16.11.24 19:06

Ty jsi ta, co tu furt loví chlapy a řeší to alias kamarádka a sestřenice? Nevím, co ti poradit. Možná psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
16.11.24 19:08

Nejseš už trochu ujetá, že se staráš pořád o druhý, a neustále někoho řešíš. Asi nemáš svůj vlastní život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
16.11.24 19:10
@Posl píše: Více

každý chlap, který se na tebe usměje, fakt hned nemyslí na to, že by s tebou chodil, je to čistě zdvořilost mezi kolegy - on ti řekne Měj se, Čau - a ty už slyšíš zvonit svatební zvony - směšné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6007
16.11.24 19:18

Už zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
16.11.24 19:19
@stinga píše: Více
:lol: :lol: :lol: Přesně tak to měl jeden kamarad - holka se na něho usmála a on ji už viděl jako svoji ženu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
16.11.24 19:27

“díval se jí tak hluboko do očí a usmíval se” :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja bych rekla, ze ctes moc harlekynek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.11.24 19:38
@Posl píše: Více

Kdyz ji pozve na rande, tak se mu libi. Ale nesmi ho predtim vylekat dychtivym ziranim do oci. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 19:44

Můj kámoš taky pracuje ve farmafirmě, to je náhoda.
Zrovna mi vyprávěl, že tam potkal nějakou vyplašenou novačku, prohodili spolu pár smalltalk slov v kuchyňce, ale vypadalo to, že paní se nějak víc chytla, takže si ji jen tak pro zábavu zkusí dostat do postele. Bydlí prý kousek od sebe, tak to prý půjde snadno.
Takže jsme se vsadili - on tvrdí, že se mu to podaří ještě před vánočním večírkem, já si myslím, že se to rozsekne až tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30554
16.11.24 19:47

Jen sem o sobě chtěl dát vědět, že jestli jsi sexbomba, tak se taky nechám ulovit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15144
16.11.24 19:50

Jdi se léčit. Tvoje diskuze nejsou normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.11.24 20:23

Když mu „kamarádka“ nabídla tykáni, tak co je tak zvláštního na tom, že jí druhý den tykal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35741
16.11.24 20:44

Přečetla jsme první dvě věty a hned mi bylo jasný kdo to píše. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
16.11.24 21:27
@Lissima píše: Více

Jj… poznala jsem to podle pekelne vety „je mu 33 ale vypada na 27,“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí