Zamilovaná do paní

16.11.24 13:53

Zamilovaná do paní

Ahoj. Prosím o radu. Je mi okolo 30,zamilovala jsem se do ženy (učitelka syna), moje manželství nefunguje už roky, to ale nebudu zde řešit. S dotyčnou si povídáme víc než jen o škole… klidně i hodinu. Někdy si napíšeme. Ona je sama, je starší než já (přes 40,dospělé děti),krásně se na mě směje a řekla mi, že je jí se mnou dobře. A teď-je to jen v mojí hlavě, že bych chtěla, aby ke mně něco cítila, nebo nemám vůbec nic zkoušet, ani o tom nepřemýšlet, vyhnat ji z hlavy…?
Ano, nejspíš jsem u ní našla něco, co mi chybí. Jednou se mi už žena líbila, ale i když byla na holky, skončilo to u druhého setkání. Tak a teď “babo, raď”. Mám se s ní pokusit sblížit nebo se neztrapnit a zapomenout?
Ps. chovám se rozumně, ale myšlenky na ni mám… ;) myslím citové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
405
16.11.24 13:59

Kulantně ji říct, že je hezká ženská, že z ní musí chlapi šílet, že se diví, že je sama..z tohoto tématu zkusit vydedukovat, jestli je vůbec na ženský..prostě i zjistit, jestli si nehledá chlapa..protože není nic horšího, než ji říct, jak se ti líbí a přitom není lesba ani bi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 14:04

@sonnaaa Děkuji. Chlapa nemá. Když měla nový účes, řekla jsem jí to. Jen poděkovala… u mě je problém, že si moc nevěřím..a asi mám menší pocity méněcennosti… ale tolik bych chtěla s ní někam jít nebo něco… prostě být s ní. Zatím je to jen představa…nemám odvahu a hlavně ten strach z odmítnutí je tak silný, že mi asi dojdou slova, až bude příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
16.11.24 14:25

Tak na vdanou ženu logicky nic zkoušet nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 14:58

@Serpentini Ona ví, že mé manželství je, jaké je..👎🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
16.11.24 15:11
@Klavirka21 píše: Více

Stejně. Nepůsobí to jako bys byla na holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.11.24 15:22

@Klavirka21

I kdyby byla na holky, tak s matkou svého žáka a ty naopak s učitelkou svého syna… nooo asi bych brala ohledy i na svéh dítě a asi bych to zatlačila, páč bych se bála, že by to moje dítě pak spolužáci sežrali… Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
16.11.24 16:58

Jsem sice čistě hetero, ale umím se vžít do tvých pocitů. Možná bych do vašeho povídání zatím netahala tvé city k ní, ale v rámci hovorů o mém manželství řekla třeba něco jako „manželství s ním litovat nemůžu, máme krásné děti a bez něj bych je neměla. Ale myslím si, že to spěje ke konci a potom už chci být jenom se spřízněnou duší, neznamená to, že tu bude zase chlap. Zjistila jsem totiž, že jsem bisexuální, i když jsem se ženou reálně ještě nic neměla. Ale nějakou dobu už to o sobě vím. To je viď 😁?“

No a pak bych to asi nechala být a počkala, co na to řekne, jestli bude zvědavá, vyzvídat, ale aby neměla pocit, že od ní něco chceš. A že jí to říkáš za účelem, že ji chceš. Třeba se potom zeptá, jestli se ti líbí ona a proto jsi jí to řekla… Tak bych odpověděla „jo, líbíš se mi a přitahuješ mě, ale to nic neznamená, že se s tebou přátelím kvůli tomu.“ Dát najevo, že od toho nic nečekáš. No vždyť víš, jaké to je, když zjistíš, že tvůj kamarád chce něco víc. A ty nechceš. Nebo chceš. Horší je, když nechceš. Tak musíš být v pohodě, aby jí to nebylo nepříjemné, pokud ona to tak nemá.

A ano, bisexuální jsi, já jsem nikdy neměla touhu se dotýkat jiné ženy a už vůbec k ní mít nějaké romantické city. Ale to je život. Aspoň máš větší výběr, než být jen hetero nebo homo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 17:01
@Lissima píše: Více

@Lissima to je krásné 💗Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 19:50

Mám bisexuální kamarádku, které se líbím, když jsme spolu jednou seděly, tak mi řekla, že je tak trochu bisexuální a co já. Řekla jsem jí, že já nejsem. Šli jsme spolu pařit, sáhla mi na zadek, vzala mě za ruku, zkusila to :nevim: Pozvala bych ji na skleničku a zavedla diskuzi na sex a zjistila to… už jen pozvání na skleničku by ti mohlo stačit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
16.11.24 20:05

Tak asi bych zacala s tim, jakou mam orientaci. V nejakou vhodnou chvili. Pokud chces blizsi vztah, logicky se to v nejakem bode dozvi.

A sledovala bych reakce a dalsi vyvoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 21:29

Ještě mě napadlo, že když u ní budeš blízko, tak reakci taky poznáš, jestli s ní chceš sex, tak být tebou bych jí řekla, že jsi bisexuální a dotkla bych se jí třeba na ruce ;) nejsnáz vám to půjde po alkoholu, třeba ji pohlaď po vlasech :nevim: Držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 21:53

@Černá tečka Jenže ta odvaha ji někam pozvat… 🙈. Na alkohol není.. Jsem marná, co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 22:24

No, bez odvahy to asi nepůjde ;), ale nebála bych se, jestli si rozumíte, tak to bude dobrý.. někam ji pozvat musíš, těžko to na ni vybalíš ve škole…když není na pití, zkus kino, že nemáš s kým jít… nebo koncert nebo ji pozvi si zaplavat ;) že potřebuješ parťáka a uvidíš ji rovnou nahatou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6320
17.11.24 04:16

Jeste me napada, jestli treba jen nemas potrebu ciste kamaradky..spriznene duse…nemusis byt nutne na zensky. Nic o tvem vztahu s muzem nevime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí