Dokáže mě začít znovu milovat?

1
14.11.24 23:49

Dokaze me zacit znovu milovat

Dobry den, asi pred tydnem mi pritelkyne rekla ze uz me nemiluje. Ze uz delsi dobu zijeme spis jako spolubydlici. Mame spolu syna 6let. Byl jsem zaslepeny praci na jejim baracku, a nevnimal ze se neco deje. Myslel jsem si ze je vse v poradku. Jezdila s kluken na vylety atd. A ja ve bolnem case co byli pryc jsem realizoval jeji sny ohledne nemovitosti. Hold to jednoho dne prislo a ja na ni koukal a myslel si ze si dela standu, za ty roky co jsem ji vse dokazal vybudovat holima rukama. Rikala ze me nevyhodi ze uz jen kvuli synovi. Prosim mam sanci u ni zase rozpalit plaminek lasky ke me a to tim ze se zmenim ve vecech ktere ji na me vadily? Pry jsem dobry a starostlivy tata, ze jsem se o ne dobre staral ale ta laska ze uz vyhasla. Ja ji stale moc miluji a nechci o ni prijit. Sice si myslim ze ji do zivota prisel nekdo jiny ale tvrdi mi ze ne. Tak prosim co ted mam delat. Dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76138
15.11.24 01:28

Přestat makat na jejím baráčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.11.24 05:35

Zažil jsem něco podobného, taky mi do očí tvrdila, že v tom nikdo třetí není. A za tři týdny mi mladší kluk řekl, že budou bydlet s kamarádem mamky. Někde jsem četl, že ženská je jak opice, dokud se nedrží jiné větve, tak se té původní nepustí. Jestli chceš zachránit vztah, pošli ji za milencem,80% žen se chce po určité době vrátit, jestli budeš chtít ty, tak uvidíš. Je to jediná šance, jak může být vztah dokonce o moc lepší než předtím. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.24 06:22

Nejspíš má jinýho. Zkus navrhnout partnerkou poradnu.
Ale u nás v rodině bylo něco podobnýho. Švagr dělal na baráku (teda údajně, vypadalo to za těch cca 8 let co je znám pořád stejně) a když jsme jeli někam na výlet tak švagrová s námi jela sama se synem. Tak teď má švagr ten barák pro sebe. Ona si našla jinýho chlapa co se jí věnuje a jezdí na výlety, dovolenou atd.

• Citovat
  • Upravit
53190
15.11.24 06:59

Evidentně tě dáma pěkně využila. Proč makáš na jejím snu a jejím baráku? Doufám, že na něm aspoň máš nějaký podíl! Jinak tvoje dobrota hraničí s hloupostí. A jinak, já bych měla hrdost a odešla, aspoň na nějakou dobu, pryč. Ať válčí sama s tím svým baráčkem, pak dost možná „plamínek“ ještě zažehne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
15.11.24 09:10

No, je to takové celé jednostranné. Vyznívá to, že chlap je využitý chudák a přítelkyně vypočítává mrcha. Ona by to jistě podala jinak. Ty v tom baráku nebydlíš, že tak okatě zdůrazňuješ, že její dům, její sny?
Normální rodina jede na výlet spolu, a když je potřeba pracovat na baráku, nikam se nejede a maká se. Proč jezdí přítelka sama? Na mě působíš jsou takový ten pasivní typ, který se radši vrtá v něčem doma, než by podnikl něco s rodinou a taky se rád polituje. Prostě nevěřím, že je to u vás tak jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
1972
15.11.24 10:44

Já myslím, že šance tam určitě je.
Pokud jste spolu netrávili kvalitně čas, tak jste se odcizili, ale nemyslím si, že je to úplně ztracené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
15.11.24 12:25

@Tobi2018

Připrav se na rozchod. Hlavně dořeš péči o dítě.
Je velká pravděpodobnost, že to tak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
15.11.24 12:35

Je v tom stoprocentně jiný chlap, ať už kolega z práce, někdo, koho jí dohodila kamarádka nebo její rodiče… viděla jsem okolo sebe mnohokrát. Tahle situace nenastala ze dne na den, hádám, že problémy byly několik let, jen jsi to neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.11.24 13:35

@mikča89 naprostý souhlas.

Jestli to chceš zachránit, začni jí poslouchat. Ono pracovat na baráčku není to samé jako pracovat na vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
18.11.24 05:46

Zkus začít od sebe – ukázat, že si uvědomuješ chyby a pracuješ na změně, nejen kvůli ní, ale i sobě samému. Dej jí prostor, ale zároveň buď pozorný a ukaž, že ti na ní stále záleží. Plamínek se může znovu zažehnout, pokud uvidí, že jí opravdu nasloucháš a chápeš její potřeby, ale nenaléhej na ni.

• Citovat
  • Upravit
107026
18.11.24 06:43

Doufám, že si tu práci na jejím baráčku okamžitě stopnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
18.11.24 07:05

Mas to moc jednostranne napsany. Zkusim vymyslet pohled druhe strany. Zacli jste spolu, ona mela barak, logicky ho date dohromady. Jenze tebe vytaci ze ti tam nepatri nic a tak ji to porad omilas. Kdyz chce nekam jet slysi jak nemuzes protoze musis makat na jejim baraku a plnit jeji sny. A tak jde cas a nemas vztah ani opravenej barak, protoze tvoje nechlapsky fnukani uz nikdo nechce poslouchat. Ono to nejaky duvod vse ma, chtelo by to se zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí