Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všechny vás tu zdravím, chci se vás zeptat na váš názor.. Našla jsem si přítele jsme spolu 4 měsíce, na zacatku vztahu zacal přehnaně řešit soc sítě, převážně instagtam, koho tam sleduju kdo me sleduje, komu davam like na fotky atd…
Kdyz už to bylo neúnosné tak mi rekl že mam aplikace pdistalovat, všechny Tiktok, Snapchat, Ig, Fcb, Ms.. Proste všechno nechal mi kvuli praci WA.
Strašně žárlil na každého, i na pritele moji segry ktery je o skoro 10let mladší jak ja… A začalo to byt už nezdravý, jen jsem se déle nez par sekund podivala na jeho kamaráda hned mi bylo řečeno ze po nem pálím ze na nej moc koukam…
Uz to mi prislo divné, a chtel vedet muj sex. Zivot s kym jsem spala, kdy, jmena proste přetažený za vlasy. Tak jsem mu zatajila jeden vztah dost me znicil dlouho jsem se z neho dostavala, jenomže frajirek kdyz jsem spala vzal do ruky muj mobil a začal mi WA, jeste kdyz jsem mela soc sítě tak taky mi ho jednou vzal z ruky a šel hledat.. No a posledne jsem spala a on si fotil muj chat s bývalým, co je starý rok… A začal ze me delat totální devku. Je mi skoro 27 let on je muj 6 sexuální partner, jaky mate na tohle nazor uz jsem vážně z něj unavená.
Tak proč se s ním nerozejdeš??
![]()
Příspěvek upraven 13.11.24 v 20:33
@Josefina23 kopnout do ****, s tímhle materiálem snad ani nejde dělat nic jiného. Tohle mít dlouhodobě doma nechceš, akorát by se to stupňovalo a za chvíli bys nesměla opustit ani byt.
Názor mám takový, že v 27 letech se ho co nejrychleji zbav, protože asi budeš chtít výhledově založit rodinu a tahle existence je rozhodně ve škatulce těch nejhorších chlapů, se kterými mít děti. Nevím, na co se ptáš. Okamžitě to s ním ukonči. Ztrácíš čas. Tohle nechce naprosto NIKDO. Takový odpad.
No, že už by můj přítel dávno nebyl…nemá právo ti přikazovat co jak kde pajkujes s kým si píšeš a už vůbec co máš za aplikace…jednou by mi sebral telefon a letěl by tak rychle že to ani v NASA neuměji…
A jakou čekáš odpověď? Myslíš, že existuje nějaká rada, aby se z něho mávnutím proutku stal normální chlap?
@Josefina23 Tvůj přítel se možná chová jako blázen, ale ty na mě tedy působíš úplně stejně.
A co všechno ti ještě musí lustrovat, než ho konečně kopneš do zadku?
Já jsem se zamilovala těžko se mi odchází… Asi jsem se zamilovala do člověka co jsem si v hlave vytvořila.
Na co čekáš? Jsi z něj unavená, sama ho vnímáš jako blázna, co ti ten vztah přináší? Je snad jasné, že bez něj ti bude líp.
@Josefina23 píše: Více
Ale s tebou ne. Nepropásni svojí šanci, on tě fakt miluje ![]()