Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ma snad všechny sociální sítě světa + nějaký snapchat co ani neznám, ale on je magor?:D
Hele, nedavno tu byla diskuze o domacim nasili a tam dost holek psalo, ze obet je pod vlivem a je to hrozny problem opustit parnera a ze nema na vyber, ale vzdy je tam ta chvile, kdy se muzes rozhodnout, nez se rozjede do takove podoby, kdy uz to fakt bude tezke a vis co? Tohle je zrovna TA chvile, kdy se muzes rozhodnout, zda si to nechas libit (a pripadne to bude i gradovat) a nebo ho kopnes nekam a budes v klidu a najdes si lepsi vztah..
Co s takovym, aby te kontroloval, urazel, myslis ze to bude lepsi? Zarli, chova se jak magor, bude te chtit ovladat a bude to gradovat, nemas duvod s nim zustavat, po 4 m s nim asi nebydlis, ne..tak honkopni nekam a usetri si roky s blbeckem co ti bude nicit zivot..
Nečetla jsem celé ale ani nemusím. Holka utíkej, budeš se s ním trápit.
Vezmi nohy na ramena a utíkej, dokud můžeš. Se žárlivcem se žít nedá. Nezmění se. Nebude to lepší, naopak se to bude zhoršovat. Hlavne si s ním nedělej děti.
@Josefina23 píše: Více
Ještě ke všemu… dětny dementní magor to je partie snů ![]()
Jinak jsi v pořádku zakladatelko?
Pokud profilové fotka je Tvoje skutečná podoba, tak nechápu, proč taková hezká holka ztrácí čas s takovým exotem
To je málo chlapů na Světě nebo co? Žádná puberťačka nejsi, sundej růžové brýle a zdrhej.
Okamžitě vrátit do oběhu. Ten člověk je regulérní magor. A pokud tohle předvádí po čtyřech měsících tak nechci vidět co bude dělat po roce.
Jestli je to co píšeš pravda, tak máš vážný problém sama se sebou!!! Protože pokud tohle toleruješ tak už máš ty hranice hodně moc posunuté!!!
V názvu příspěvku jsi to vystihla přesně, je to blázen a nic dobrého tě s ním nečeká. Uteč dokud můžeš. Kdysi jsem takového cvoka taky potkala, na začátku vypadal normálně, ještě jsem ho pomalu litovala, nadával na bejvalku, jak ho podváděla, psala si s cizíma chlapama atd. Časem mi došlo, že to bylo nejspíš úplně jinak… Přesně jak píšeš, nemohla jsem nikoho pomalu ani pozdravit, aby mě nezačal vyslýchat, kdo to byl, odkud se s ním znám, jestli jsem s ním něco měla atd. Poslala jsem ho dál, co s ním.
@Josefina23 píše: Více
No jenže je problém v tom, že on tu diskusi napsal diametrálně odlišně než ty… Četla jsi tu diskuzi?? Z jeho diskuze to vyznívá tak, že jste spolu dlouho a že od začátku vztahu mu něco tajíš..
Ty píšeš, že jste spolu pouhé 4 měsíce a že od začátku řešil s kým, co a přes co si píšeš, co komu lajkuješ, s kým se bavíš a tak. To je na palici samo o sobě. Natož, že si na tajňačku sjede tvůj mobil, když spíš. Od takového jsi měla dát ruce pryč hned na tom začátku. Opravdu není normální si nechat diktovat (a to od nikoho) jaké soc. sítě můžeš jako dospělá svéprávná osoba používat a jaké ne. A že ti WA milostivě nechá z prac. důvodů
![]()
Názor mám takový, že je porouchanej, ale v podstatě jste oba divní podobně. Ve 27 letech už máš šestého chlapa, proč tedy takového, pochopila bych, kdyby to byl první, druhý, ale už šestý a ty stále nezkušená?
@Zita Aussig píše: Více
Další odběratel čekatel. To je přesně ono. Tobě jako přijde krásná? Potetovaným, zkroucená, attention…? Tak přesně díky chlapů jako ty má pak takové ego:D
@terien píše: Více
To snad nemyslíš vážně, tohle. Proboha. Jasný, udělat si dítě s psychopatem určitě to změní jeho přehnané reakce. Bože, kde na tyhle názory chodíte. Raději nikomu žádné rady nedávej.