Přítel blázen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.11.24 14:58

Co je matoucí je fakt, že psychopaté narcisti jsou charismatičtí lidé. Cizí lidé nepoznají, že mají vedle sebe patologickou osobnost. Proto je tak těžká průkaznost, na venek působí jako dokonalý partner, doma peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33573
14.11.24 16:10
@martina_0707 píše: Více

No, je vidět že tady nejsi dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
14.11.24 20:09

Jestli za tebe zaplatil dvěma velbloudy, tak je to v pořádku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.11.24 07:34
@Josefina23 píše: Více

Proč jsi s někým, kdo ti už na začátku vztahu nevyhovuje? Chyba není v něm, ikdyz je cáklý, ale v tobě, že s ním ztrácíš čas.

Mimochodem, jestli už na začátku vztahu máš potřebu trávit čas na Tiktok, Snapchat, Ig, Fcb, Ms.. Proste všechno jak sama píšeš, tak to je také na pováženou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2086
17.11.24 22:32
@martina_0707 píše: Více

Tohle tu v komentářích nikdy nikdo nemyslí vážně. Kromě některých tazatelek, které si myslí, že mimísek napraví nefunkční vztah, nebo už mimino mají a diví se, proč jim to ve vztahu stále neklape. A pokud jde o to blití, sto lidí, sto názorů :nevim: Ale zrovna v tomhle myslím panuje vzácná shoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.24 00:13

@Josefina23 měla jsem doslova to samý, pak mě začal mlátit a topit v záchodě. Utekla jsem a věř, že budeš hooodně dlouho psychicky v p*deli. Já se z toho dostávám 10 let a i tak mám pořád ještě nějaké následky. Uteč, dokud je čas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky