Přítel blázen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
13.11.24 21:23

@Lorre
Asi jsem nikdy nemela vztah ve kterým bych zažila tolik lasky (tim myslim na začátku) ted je to sice uz jen o urážení a hadkách jenže ja se neumím nějak odrazit od něj…
Hodně se o mě zajímal, nejspis proto aby pak všechno na mě použil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
13.11.24 21:25
@Josefina23 píše: Více

Přečti si to po sobě. Ty v podstatě říkáš „koupila jsem si maso, těšila jsem se, že z něj udělám steak a když jsem ho vybalila, zjistila jsem, že je zkažené.“ A co budeš dělat dál? Budeš tomu masu domlouvat, nebo si ten steak stejně uděláš a pozvracíš se… Nechápu. Nic tě s ním neváže, vidíš, jaký je a stejně doufáš v co? Ve změnu? Chlapi se mění 1) jen naoko (když lapají), 2) vždy k horšímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.11.24 21:29

Možná nejdřív začít kde začal duvod k tomu zarleni, možná po nakych lzich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30564
13.11.24 21:31

Si měla 6 partnerů a nikoho z lásky? :think: To nechápu :nevim:

Příspěvek upraven 13.11.24 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.11.24 21:31

@Pepa99
Vítáme tě, tak toto je on o kom se bavíme..
Milej zlatej, tobe vadilo i kdyz jsem se bavila s panem na benzince.
A ani jsme se nevideli a uz si se pidil o tom s kym jsem spala.. Takze tobe bylo nutný ti neco zatajit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
13.11.24 21:32

Proc spolu jako jste?😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
13.11.24 21:32

tak ho miluj dál, za pár let založíš diskusi, která tu je „Jak dlouho se dá vydržet bití?“, asi jsi masochista a čekáš, až ti rozbije ústa - a zřejmě ani to tě nevyléčí, někdy jsou veškeré rady zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8863
13.11.24 21:34

Ten úchyl došel stalkovat až sem??? :lol: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
13.11.24 21:35

Přestaň se upínat na hezké vzpomínky na to, jaký byl na začátku. Teď je jiný, tak se podle toho musíš zachovat. Nedokážeš ho předělat. Na začátku se přetvařoval a když si tě „omotal“, vybalil svůj skutečný charakter. A bude hůř. To nemáš žádnou sebeúctu? Dovolíš mu s tebou takhle zacházet a ještě jsi prudce zamilovaná? Proč proboha? Přece musíš umět jmenovat alespoň něco, co na něm miluješ tak, že jsi ochotná se od něj nechat sekýrovat a ponižovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
13.11.24 21:43

Byla tu i diskuze o holce, která s takovým otěhotněla, jemu se to hodilo, protože už nemohla chodit ani do práce, nesměla jít ani za kamarády a za rodinou jen pod jeho dohledem. Byla zavřená v baráku sama s dítětem. Zabavil jí i telefon - respektive tvrdil, že svůj rozbil a její nutně potřebuje :lol: - ale akorát chtěl kontrolovat co si s kým kde píše. Jo a mám pocit, že naistaloval doma i kamery, pokud to nebyla jiná s podobným individuem. Chceš takto dopadnout? Protože jestli tohle dělá už na začátku, tak to bude jenom a jenom horší. Normální chlap nemá potřebu ti kontrolovat telefon, zakazovat aplikace nebo vyšilovat, když se na někoho jen podíváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30564
13.11.24 21:47

Slušný trolling :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.11.24 21:50

A rovnou vám ještě řeknu kvuli jeho žárlivosti se semnou rozešel, a ja pitomá jsem ho prosila že to bude dobrý. Ale kdyz ted čtu co mi tady píšete tak si říkám ze rodina kolem mě a pratele v práci mi říkají to samé nechápu proč zrovna do nej jsem se zamilovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
13.11.24 21:52
@Lorre píše: Více

spíš schíza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
13.11.24 21:53
@truelly píše: Více

zajímavé je, že Pepa se sem přihlásil už včera a Josefína dnes :think: že by on včera věděl, že ona dnes o něm bude psát? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.11.24 21:55

Já se šel přihlásil včera abych se zeptal co si lidi mysli. Ona to vystalkovala a jako její každodenní naschval vymyslela tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí