Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Utečte dokud je čas, může vás nejen psychicky zničit, ale i zabít..
Potkala jste Psychopata.
@stinga
No on tu psal včera, ja sem se mu snažila vysvětlit že lidi co jsou tady tak jemu budou psat ze jsem špatná ja, a kdyz napíšu já tak ze bude špatný on.
Ja jsem sem původně psat ani nechtěla jenze ted zjistuji ze jsem udělala dobře ted se musím odstrčit a žít zase tak jak jsem byla šťastná.
@Jana111111111 proto žijete ze?
některý lidi chytrý ale ve svém životě to maj ještě horsi ![]()
@Josefina23 píše: Více
On se s tebou rozešel, protože viděl milence za každou popelnicí, a ty ses mu za to ještě omluvila, ne? Vždyť je to úplně šílené! Jsi z něj unavená po čtyřech měsících a pořád ho miluješ. Já už asi přestávám věřit, že jsi skutečná. Tohle je prostě nepochopitelné uvažování.
To hezké co jste s ním prožila v začátku se říká Lovebooming. Přečtěte se něco o profilu psychopata, máte jej vedle sebe. Je to nebezpečný člověk.. Dokonce je těžké se s ním rozejít, protože on musí opustit vás. Musíte na to jít chytře, nemám čas, nekomunikovat..
@Jana111111111
Ano lovebombing jsem si cetla cely týden, taky mi to na nej sedí
narcis + lovebombing
Ja si věřila ze to zvládneme
![]()
Příspěvek upraven 13.11.24 v 22:11
Lovebombing dělali naposled akorat v Kosovu ![]()
Nechápu jak si můžeš cokoliv nechat diktovat od týpka, kterýho znáš 4 měsíce.
Josefíno, tento člověk je nemocný, nemůže za to, má vrozenou vadu na mozku. Tito lidé jsou vysoce promiskuitní, neustále lžou, nesnesou kritiku, mají vždy pravdu, neznají empatii, nepocitují strach. Zabijí člověka a ani to s nimi nehne. Oni si vše dokážou omluvit. Zmlátí vás a jsou přesvědčení, že jste si to zasloužila. Vůbec nepochybujte a utečte. Za pár měsíců budete štastná, že to skončilo.
A on se chce ze svého narcismu a chorobné žárlivosti léčit, nebo jak jste to chtěli zvládnout?