Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co znamená veta Někdo si psát muž?
Třeba- jsem muz a chci si psát? Nebo - je tu nějaký muz, který si chce psát?
To docela mění cilovku, doporučuji zakladateli/lce začít po večerech místo vypisovani online dostudovat gramatiku. ![]()
@Svetluska55 píše: Více
To je docela dobrý postřeh!
Já tedy gramatiku neřešil, v souvislosti s nickem se domnívám, že zakladatelka je žena, co si chce psát s mužem.
Já bych zase doporučil psát konkrétně, na seznamkách jsem viděl desítky až stovky inzerátů v podobě „je tu někdo na psaní“ a neskutečně mě tyto inzeráty štvaly!
Bylo by dobré naznačit cíl a smysl dopisování, případně žádaná anebo naopak nežádaná témata! ![]()
@D. C. píše: Více
Myslím, že se zakladatelkou si toho moc nenapises, vzhledem k psanemu projevu ![]()
O to rychleji se třeba půjde na věc ![]()
Příspěvek upraven 14.11.24 v 23:15
Protoze jsem nazev vlakna omylem precetla jako „Je tu muz, se kterym bych mohla spat?“ Je muj nazor nevhodne ovlivnen a proto se zdrzim doporuceni ![]()
@Adel843 píše: Více
Je! Nebudeme chodit kolem horké kaše a rovnou přejdeme na sex! Co Ty na to?
![]()
Ne sex vážně nehledám, co je na tom špatného že si chci s někým psát? O normálních věcech? To se všechno musí točit kolem sexu? Opravdu ne
@mikča89 píše: Více
Ano, na „spáť“ by odpovědí určitě přišlo mnoho, na rozdíl od „psát“. Čím to asi bude ![]()
@Cizinka 999 píše: Více
V tomhle máš na jednu stranu určitě pravdu, ale na stranu druhou, alespoň z mého pohledu muže, já jsem si zkoušel dopisovat s obojím pohlavím, ale musí se nechat, že až na pár čestných výjimek, dopisování s chlapama (tedy stejným pohlavím) nikdy moc nešlo. Když už, tak to byli většinou homosexuálové a zřejmě měli skryté úmysly!
Netuším, jak to mají ženy. Ale už jsem taky kolikrát viděl inzerát typu „hledám kamarádku“ s dodatkem nejsem lesba… to dost vypovídá. Takže ono jako fakt, najít někoho, kdo si chce normálně psát, slovy zakladatelky, není dneska asi fakt jednoduchý… ![]()
@D. C…Když už, tak to byli většinou homosexuálové a zřejmě měli skryté úmysly!
A kdy vám to začalo skřípat? ![]()