Rozchod s přítelkyní, ale sex pokračuje

Anonymní
16.11.24 09:54

Rozchod s přítelkyní sex po něm

Zdravím vás… Chci vás varovat.. je to totální psycho.. mi ani nebudete věřit 🥲 😅 😇 proto asi nemá smysl psát celý příběh.

Rozešla se semnou přítelkyně po 6letech..
Máme spolu roční holčičku.. + zásnuby
Abych řekl ve zkratce.. rozchod byl z ničeho nic.. V jeden den chtěla druhé dítě.. tak domluva byla že můžeme.. druhý den se semnou pohádala ohledně peněz.. že ji neříkám kolik zbylo atd.. 3 den jsem přišel z práce a ona na mě chrstla, jak to vidím do budoucna.. tak jsem ji řekl normální život. Ona že ji přijde, že miluji malou víc jak ji, že jsem sní jen kvůli malé. A potom hádka hádka.. nakonec že ji nemiluji já. Po dnu že zase nemiluje mě.. nakonec vzala malou a šla k rodičům kde bydlí do teď (což je 400km ode mě) tak jsem se bohužel rozhodnul skončit v práci a přestěhovat se blíže k malé. Myslel jsem, že je to uzavřené. Ale časem k mně jezdí.. jeden sex.. pak další další.. ze strany její.. furt říká že mě nemiluje ale že ji romantický přitahuji stále. Pochopil bych kdyby chtěla jen sex a čus.. Ale ona nedávno na gauči na mě skočila, začala mě líbat a bez sexu.. furt mluví o tom, jak si snad najdu hodnou holku.. teď chtěla jít na party semnou, když jsem řekl že nevím.. tak ona že si tam třeba někoho najdu nebo ona.. moc nevim jak tuhle situaci řešit no.. třeba opravdu chce jen sex.. Poslední dobou, když mě líbá.. tak je to jak kdyby mě chtěla umackat nebo sníst 😅 Já sám nevím, jestli sní chci být.. nevím jestli jde odpustit to, že odjela 400km a vzala mi malou.. teď se jí rodiče snaží držet ode mě co nejdál.. ona to dělá po tajnu.. Je mladá a nechá si od nich kecat do života.. Teď se tam koncem měsíce stěhují nadobro. Tak se bojím, jak to tam bude.. protože už mi i dvakrát psala, že je kousek, jestli nepůjdem na kávu. Řekne mi někdo nějaký názor na to? Chápu že to moc nejde no.. ale spíš si to musím v sobě asi.. ukončit i stím sexem. ( Jen ať to nezní že furt chce ona z5.. jako někdy zase ona se neozve 3 dny a pak zavolat, co se děje, že se vůbec neozvu..) Moje rodina si myslí, že mě chtěla jen donutit se přestěhovat blíže k její rodině no..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34072
16.11.24 10:06
@Anonymní píše: Více

Co na to napsat? Pěkně s tebou zametá, a ty si to necháš líbit. Co to jako je, že sebere jen tak dítě, a odstěhuje se 400km od tebe? A ty jak trouba skončíš v práci, a stěhuješ se?
Tak si s ní na vážno promluv, vždytˇtohle je fakt o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6596
16.11.24 10:16

Mozna se mylim, ale ze zkusenosti, ma jinyho, a nemuze se rozhodnout mezi tebou a jim…ses ji dobrej jen kdyz se pohada s tim druhym, nebo ji zrovna odmitne. Pak se citi sama a jde za tebou. Z pocatku neresitelna situace hlavne pro tebe, bo nevis na cem jsi…Resitelne to je az ti dojde jak s tebou zameta, nebo az si najdes ty jinou. Pak ji konecnes reknes papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 10:31

Právě kéžby v tom byl chlap..bylo by to snazší.. její kámoška které říká opravdu vše.. říkala jen že už chce být sama.. zkusit se postavit na vlastní nohy.. že semnou třeba skončí. Ale že chce svůj byt a něco si vybudovat..že prý vše dostala pod nos..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.24 10:33
@arinecka píše: Více

Tak ono je to spíše kvůli malé.. nedal bych takovou dálku od ní.. dle ségry si nechává u mě otevřené dveře.. protože u rodičů fakt trpí no.. dáváji ji celkem zabrat…

• Citovat
  • Upravit
6596
16.11.24 10:35

Na kamosky bych moc nespolehal, t, ti pravdu urcite nereknou, zensky tak nejak drzi pri sobe v tomto.opet, z vlastnich zkusenosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 10:36

@arinecka mluvil jsem sní už 100×.. řekne že to mám nechat být a neřešit co bude.. že třeba se k sobě vrátíme, třeba ne.. že prostě nechce už řešit náš vztah.. kdybych se nepřestěhoval.. tak za mnou chtěla jezdit i s malou.. každých 14 dní.. když jsem ji říkal, co bude dělat, až si ona nebo já někoho najdeme.. a ona že zatím nikoho neplánuje a jestli teda já jo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.24 10:37
@Andelskej_Satan píše: Více

No ono to je spíše moje kámoška.. ale ona se sní baví.. myslí si, že je na její straně.. je to takový špion xD říká mi co jí říká..

• Citovat
  • Upravit
6596
16.11.24 10:40

Klasika:)) nechce resit vas vztah. Tak ji hned rekni at rovnou poda zadost o rozvod a jako duvod tam napise, ze rodinu rozvratila ona. To az se jednou dite bude ptat na duvod. A ty si najdi jinou. Dite dostanete nejspis do stridavky a nemusis uz nic resit.
Bud se ji to po tomto sdeleni prepne v hlave a srovna se, nebo holt budes vedet uz na cem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15194
16.11.24 10:41

Hlavně ji neudělej další dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 10:41

Jakoby v tomhle jsem si jistý.. nikdo nechápe její chování…bohužel důležité je to, co jsem asi měl napsat.. slečna jezdí k paní na luštění budoucnosti atd atd nevím nerozumím tomu.. myslím si, že to, to udělalo hodně.. řekla jí ať odejde ode mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.24 10:42
@karkarka píše: Více

No snažím se… To si snad sní jsme jistý.. že nechceme

• Citovat
  • Upravit
6596
16.11.24 10:42
@karkarka píše: Více

Presne, to bys mel problem x2:)) Vidim, ze nektere zeny tady na diskuzi celkem premysli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6596
16.11.24 10:45

A ty by jsi chtel mit vztah se zenou, ktera od tebe odejde na zaklade rady kartarky?? To jako fakt? Byt to ma zena, tak jde z domu velmi rychle. Protoze to v hlave nema evidentne v poradku kdyz partnerske problemy resit timto zpusobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 10:46
@Andelskej_Satan píše: Více

Tak víš sám no.. že to úplně není lehké.. ještě když to reálné bylo fakt ze dne na den no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky