Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky brala jsem clostík a po clostíku je pravidelná mesntruace čili těch 28 dní je to pravda?Teda já to tak měla ale nevim jak u ostatní a právě včera jsem to měla dostat tu MS a nevím jestli by to mohlo konečně dopadnout co si myslíte?Děkuji moc za vaše odpovědi mějte se krásně…
Ajinko zkus si udělt test nebo zajít na krev. Já po prvním clostíku měla MS po 31dnech.
Ahojky já sice brala už clostik 3× a měla jsem to přesně po 28 dnech tak by se to nemělo změnit ne?
ahojjky jj určo si ráno zkusím testnout a myslíte si,že by tam už mohlo něco být vidět?JInak mám nějaký nový manžel mi je přivezl jsou jako mamatest jmenujou se Galmed Gold
ahoj, to, ze si mala predtym 28 dni, neznamena, ze to aj teraz tak bude, zavisi to od toho, kedy bola ovulacia.
zelam nech najdes na testiku //.
kolkokrat si uz brala clostil?
ovu jsem měla 8.8. jjinak clostik jsem brala v roce 2008 a hned se to povedlo a minulej měsíc jsem brala měla jsem MS po 28dnech a tenhle měsíc jsem brala další clostik a včra jsem to měla dostat tu MS
asi si myslela 8.9., nie?
no, ak mas lutealnu fazu 14 dni, tak Ti skutocne meskaju, takze to vyzera velmi nadejne ![]()
Tak to zítra zkus test. Už by ti měl ukázat jestli vám to vyšlo. Moc držím palečky a určitě dej vědět, jak jsi dopadla
![]()
Ahojky test jsem si zkoušela a zatim nic není to třeba brzy?A možná mám nízký hcg co myslíš??
no, ak si skusala test a nic tam nie je, tak bud mas dlhsiu lutealnu fazu, alebo si mala neskor ovu.
ak by si mala skutocne ovu, ako si pisala a bola by si tehotna, tak test by uz musel ukazat.
vacsinou ukaze uz tak 9-10 dpo po ovulke, ak je to test s vysokou citlivostou.