Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chce to si koupit TT s nízkým rozlišením Hcg, např. Mamatest 10. Já si ho dělala po vynechání ms 2 dny a čárka byla stejně silná jako kontrolní, byla jsem v 5tt
Ahoj,těhulka být určitě můžeš…já měla v těhu to samé a teplotka je taky pěkná.Ještě tak tři dny vydrž a testni.Držím pěstičky
Ahojky Maty, BT musí být vysoká min.18dní, aby jsi podle toho zjistila, zda jsi těhotná. Podle píchání v podbřišku to asi hned nepoznáš. Spíš počkej ještě 2-3 dny a zkus test znovu, uvidíš. Já jsem to to měla dostat 30.8. a nic, TT neg.,měla jsem citlivé bradavky a byla jsem unavená. Nakonec jsem dostala vyvolávačku a dostala jsem to 20.9. Budu držet palečky, aby Ti to vyšlo ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych radu. Snažíme se o mimi, poslední ms byla 4.7. velmi slaba a druha mi začala 20.7. take velmi slaba nevím co se semnou děje prosím má s tím některá z Vás zkušenosti? Předem děkuji za odpověd. ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych radu. Snažíme se o mimi, poslední ms byla 26.8. a nyní ji mám dostat 23.9, což je za dva dny. Již od včerejška mě mírně píchá v podbřišku, což mě nikdy před ms nedělá vždy pár minut před ms mě píchne a pak to začne..:) Zkoušela jsem čípek, ten je vysoko a je na něm krémový hlen - docela dost. Dělala jsem si dnes test, na něj je asi brzy, ale člověk to psychicky už nemůže vydržet
Však to vy snažilky znáte
Byl negativní. BT jsem si začala měřit až tenhle měsíc, takže z toho nic moc ještě nepoznám. Pohybuje se od 11.9. v rozmezí 36.9 - 37,1 . Můžu být těhu? Děkuji za odpovědi. 
Příspěvek upraven 21.09.10 v 18:00