Mytí vlasů u batolete

196
10.11.11 15:17

Mytí vlasů u batolete

Zdravím maminky batolat :-D Ráda bych se zeptala, jak často a jakým šamponem myjete vlásky svému dítku. Dcerce (18m) myjeme vlásky obden a používáme sprchový gel na tělo a vlásky Johnson and Johnson. Včera jsem objevila, že se dceři ve vláskách vytvořily šupinky, které nejdou vyčesat. Přemýšlím, čím to bude…jestli myjeme vlasy moc často a pokožka hlavy je suchá nebo že bychom měli používat zvlášť šampon a zvlášť gel na tělíčko…Děkuji za vaše rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1249
10.11.11 15:21

prckovi je(bude)taky 18 měsíců,vlásky mu meju jednou za 8-10dní,u nás to stačí,ale může to být častým mytím,trochu bych to omezila,myslím,že prdolům stačí mýt hlavička jednou týdně.. :think: když si nenaflákají jogurt na hlavu,jako u nás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21612
10.11.11 15:26

vyloženě šamponem myju jednou za měsíc, když jsou vlásky hodně jeté. ale viktor má na hlavě pár chlupů :-) každý týden chodíme plavat, tak pak jenom hlavičku opláchnu vodou a doma taky tak. šampon používám samostatný od nivey. Johnson jsem nikdy nezkoušela a slyšela jsem na něj hooodně negativních reakcí. zkusila bych změnit kosmetiku.
klárka si myje hlavu obden a používá tu niveu a nikdy problém se suchou hlavou neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.11.11 15:26

ahoj…umyvame vlasy maximalne jednou tydne spis jednou za 10 dni. samponem na vlasy pro deti ktery zrovna koupim…nemam zadnou oblibenou znacku. ale mam zvlast mydlo a zvlast sampon. ted mame taky johnson.

Příspěvek upraven 10.11.11 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.11.11 15:27

Taky meju hlavu Símě (22m) jednou týdně. Každý druhý den mi to přijde zbytečné :nevim: Meju šamponem Hipp.

Příspěvek upraven 10.11.11 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.11.11 15:27

já teda myji vlásky každý den, používám šampon Linola pro pokožku s ekzémem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.11.11 15:29

Já myju nepravidelně, když si vzpomenu :oops: Tak jednou týdně, možná ani to ne.
Ty šupinky se dětem dělají, nemusí to být z častého mytí, nám na to dr. předepsal olejíček, který jsme namazali a pak vlásky vyčesali a umyli a bylo to pryč

• Citovat
  • Upravit
196
10.11.11 15:35

Díky za vaše postřehy a rady, budu vlásky mýt jen jednou týdně a koupím dcerce zvlášť šampon. Ohledně šupinek-řešily se tu v dřívějších diskuzích, v nich všechny maminky radily použít olejíček, tak vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
10.11.11 15:49

Myju šamponem jednou týdně, víc mi nervy nedovolí (takový hysteráky, jako má u mytí vlasů.. :roll: ). Šampon máme první, co jsem popadla, byl to hipp. Na tělo má nějaké antibakt.mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.11.11 15:52

možná mě holky někdo ukamenuje,ale já za 14 dní,protože mé dítko nesnáši koupání :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
10.11.11 15:59

no tak já meju hlavičku ca co 2 dny, protože malej má nahoře dost vlásků a jak se zpotí,tak je má mastné. používám Hipp šampon a spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.11.11 16:50

V létě denně, ted, když se tolik nepotí. jednou za tři dny, případně podle potřeby dřív. Nivea nutri sensitive šampon lipový. Pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
10.11.11 16:54

teda, vy takhle malym detem tak casto myjete vlasy samponem 8-o ? bych se mela asi stydet :oops: . ale ty hysteraky u toho me nici :oops:

• Citovat
  • Upravit
27305
10.11.11 16:56

Malej má husté hřebíkoidní vlásky a hrozně se potí, vy se taky blbě cítíte se zpocenýma vlasama. A tuk tuk tuk, nikdy nebyl s mytím problém ;-) tak možná i proto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
10.11.11 17:05

v tomhle veku jsme myli tak jednou za mesic a supinky se ji stejne udelaly, takze to mytim byt nemusi
stacilo to pres den namazat excipialem, vecer umyt a druhy den to bylo OK

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí