Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já teda nevím ale umíš číst?? co takhle si přečíst papírek který se dává ke všem práškům - teda něco jako návod k použití..
jestli tě bolí břicho zajdi si k praktickému lékaři..
antikoncepce primárně ( jestli víš co to slovo znamená ) zabranuje početí - tedy otěhotnění..takže ano, muže se tvůj přítel do tebe udělat, i když si dostala prášky proti bolesti břicha..
![]()
Dobrý den, je mi 16 let a Mywy beru už asi 4 měsíce. Chtěla bych ji přestat brát, ale přijde mi divné přestat jen tak i když jsem to tak četla na jejich stránkách. Kdyby měl někdo zkušenost byla bych ráda za nějakou reakci ![]()
Moc nechapu, proc jsi ji zacala brat, kdyz uz po 4 mesicich chces vysadit. Telo si na ni sotva zvyklo. Nejsou to lentilky devce. Porad se s gyndr.
A co presne ti je divne? Co to znamena „jen tak?“ Prestava se idealne po dobrani platicka, proste dalsi nezacnes.
Chci ji přestat brát kvůli mému příteli… nelíbí se mu to co to dělá s tělem. Vzhledem k tomu, že moje máma má rakovinu děložního čípku a já pár problémů, potřebuji se nějakým způsobem chránit abych ji neměla také. Vím asi je to hloupé. Nicméně děkuji za rady
a příjemný zbytek večera
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat po jake době (od užití první tabletky) se doporučuje pohlavní styk. Ja to začala brát podle příbalové informace a jsem na. 7 dnu uz bez spineni.
Předem děkuji za odpověď ![]()