Na co bych mohla mít nárok?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.4.19 17:12

Na co bych mohla mít nárok?

Dobrý den.
Je mi 20 let, neplanovane jsem otěhotněla, ale vzhledem k tomu, že jsem věděla od lékařů že nejspíš nikdy nebudu mít děti, tak jsme si miminko samozřejmě nechali a jsme za něj šťastní. Narodí se na podzim, a moje otázka zní, vím že dostanu rodičovský příspěvek, ale mám nárok i na jiné peníze od státu? Třeba příspěvek na bydlení, či tak něco? Přitel pracuje na smlouvu, smlouvu má danou na asi 14tis měsíčně, zbytek dostávají bokem :roll:, bydlíme v podnájmu 2+1 za 7000. Děkuji za odpověď a hezke Velikonoce přeji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37113
19.4.19 17:15

Si to dej do kalkulačky co je na internetu, nebo ti to tu máme počítat?? Záleží kde máte trvalý pobyt, jestli je tam někdo hlášený ještě s vámi, ta částka je za celý nájem nebo jen nájem bez energii a poplatků kolem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15093
19.4.19 17:16

A ty beres v práci kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Kriss Tina trvale bydliště tu mám jen já, přítel ho má zatím stále u rodičů, s poplatkami. :roll:

• Citovat
  • Upravit
21311

A pracujes? Pak bys měla ještě mateřskou. Na netu jsou různé kalkuĺacky na porodné apod. Tak si to zkus zadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 17:17

@karkarka nic, ukončila jsem smlouvu a následně se dozvěděla že jsem těhotná, jsem teď bez práce a doma na rizikové..

• Citovat
  • Upravit
21091
19.4.19 17:18

No, hlavně se budete muset postarat vy dva. Pokud nemáš odpracováno, tak jen rodicak. Porodné nevím. A příspěvek na bydlení tam záleží, či ten byt je a jaká je smlouva. Podívej se na netu na podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19977
19.4.19 17:19

Máš nárok aby tě živil partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
19.4.19 17:21
@Anonymní píše:
@Kriss Tina trvale bydliště tu mám jen já, přítel ho má zatím stále u rodičů, s poplatkami. :roll:

Tak to bys mohla dosáhnout, berou se jenom příjmy osob, které na tom místě mají TP. Pokud nemáš ani korunu a přítel ofiko jenom 14t tak byste mohli dosáhnout i na porodné. Ale fakt ti to tu nikdo neřekne, spíš se jdi zeptat přímo na urad na co bys dosáhla, ale v první řadě máte vy, jako rodiče, povinnost dítě zajistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 17:24

@Kriss Tina to já vím, přítel má od května do října i 40tis, smlouva je věc druha.. Nejde mi o prizivovani, ale pokud na něco mám narok tak to vyuziju.

• Citovat
  • Upravit
851
19.4.19 17:28

Prosím, přiznej, že jsi troll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
19.4.19 17:37
@Anonymní píše:
@Kriss Tina to já vím, přítel má od května do října i 40tis, smlouva je věc druha.. Nejde mi o prizivovani, ale pokud na něco mám narok tak to vyuziju.
:mrgreen: A pokud se provalí, že podvádíte a přítel má víc než přiznáte, ráda vše do halíře vrátíš a s klidem to té kriminálce vysvětlíš :pankac: Žes mělal nárok :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
21091
19.4.19 17:39
@Anonymní píše:

Aha, takže přítel peníze nepřiznává a neodvádí z nich nic a ty se ptáš na co máš nárok? Trošku nefér mně to přijde, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30369
19.4.19 17:41
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Je mi 20 let, neplanovane jsem otěhotněla, ale vzhledem k tomu, že jsem věděla od lékařů že nejspíš nikdy nebudu mít děti, tak jsme si miminko samozřejmě nechali a jsme za něj šťastní. Narodí se na podzim, a moje otázka zní, vím že dostanu rodičovský příspěvek, ale mám nárok i na jiné peníze od státu? Třeba příspěvek na bydlení, či tak něco? Přitel pracuje na smlouvu, smlouvu má danou na asi 14tis měsíčně, zbytek dostávají bokem :roll:, bydlíme v podnájmu 2+1 za 7000. Děkuji za odpověď a hezke Velikonoce přeji.

Takže další neplodná nezajištěná dvacítka, peníze bokem, shání, na co má nárok. Moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
19.4.19 17:42
@hanka.br. píše:
Takže další neplodná nezajištěná dvacítka, peníze bokem, shání, na co má nárok. Moc pěkný.

Nárok je nárok to víš :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí