Špinění v 9.týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7868
19.4.19 15:30

@lucy.holland :mavam:
Nikam bych nejezdila. Vite, ze miminko je v poradku :* to spineni muze zpusobit klidne jen praskla cevka, je to ted vsechno hodne prokrvene :) pokud nemate silne bolesti, krece, nekrvacite, tak bych se nebala :* Vnitrni utz ted bych asi nedelala, muze to spis uskodit, zadny stourani ted :)
Odpocivejte, nozky nahoru ;) muzete si vzit klidne Ascorutin, nebo vodu s citronem :) zastavuje to krvaceni :)

Vim, ze je to ted tezky, ale snazte se nestresovat :* miminko je v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.4.19 15:32
@Alexandraf píše:
@lucy.holland :mavam:
Nikam bych nejezdila. Vite, ze miminko je v poradku :* to spineni muze zpusobit klidne jen praskla cevka, je to ted vsechno hodne prokrvene :) pokud nemate silne bolesti, krece, nekrvacite, tak bych se nebala :* Vnitrni utz ted bych asi nedelala, muze to spis uskodit, zadny stourani ted :)
Odpocivejte, nozky nahoru ;) muzete si vzit klidne Ascorutin, nebo vodu s citronem :) zastavuje to krvaceni :)Vim, ze je to ted tezky, ale snazte se nestresovat :* miminko je v poradku :srdce:

Děkuji za podporu..❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.19 18:49

Taky se mi to na začátku stávalo, hlavně, kdyz jsem se trochu přetáhla, stačilo i víc nachodit, nez jsem byla zvykla. Tak zkus trochu odpočívat a uvidíš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí