Na co mám nárok?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
vse vyridis po porodu na socialce a urcite ti poradi na jake jine davky mas narok. popr. se zajdi informovat jeste pred porodem, at vis, co je k tomu potreba a s cim muzes pocitat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyplníš žádost o rodičovský příspěvek, doložíš potvrzení od kdy do kdy jsi byla vedena na ÚP,rodný list dítěte, tvůj OP a vypsanou mateřskou od doktora ( i když jsi na ni neměla nárok)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vím, tak existuje možnost, že na mateřskou nastoupí chlap, který zvolí délku rodičáku (kdyby jste chtěli tříletý nebo dvouletý) a pak přepíše mateřskou zase na tebe. Vím, že jsem to tu někde četla, zkus pohledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky,dekuji.a kdyz jsem stale vedena na UP ,ale nic neberu tak nepotrebuji nikde dokladat od kdy do kdy jsem byla vedena,meni se tim neco?
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
holky,dekuji.a kdyz jsem stale vedena na UP ,ale nic neberu tak nepotrebuji nikde dokladat od kdy do kdy jsem byla vedena,meni se tim neco?
jak porodíš, tak ti vedení na up ukončí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre dopoledne preji,chtela jsme se zeptat,co budu pobirat kdyz jsem v roce 2006-2009byla na rod.dovolene,po te jsem byla vedena na urad.prace a mnela prac. dohody a nyni jsme tehotna?A taky,je moznost dostavat nejakou penezitou pomoc v materstvi?Prijem mam jen soc.priplatek a pridavky na syna tj cca 1600kc.Partnera mam,zijeme spolu ale nemam u nej trvaly pobyt.Predem diky