OČR od roku 2011
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
OČR od roku 2011
já se v tom vůbec nevyznám a moje segra má dotaz.....jde do nemocnice a ptá se-může na OČR manžel?mají 2 děti......od kolikátého dne a kolik dní a kolik procent by měl dostat kaček?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Manžel může jít na OČR. Vypíše mu to praktický lékař, ke kterému chodí manželka. Má to na 9 dní a je to placený jako nemocenská. 3 dny nic a pak myslím 60 nebo 70 procent.Formulář odevzdává zaměstnavateli, stejně jako neschopenku, a vyplácí to sociálka. A je lepší si tam uvést, že to chce poslat na účet. Složenkou to hrozně dlouho trvá. Ale je to hodně poznat na penězích. My jsme to tak měli, když jsem přišla z porodnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ona má jít do nemocnice takže mu to asi vystaví v nemocnici že??až 3.den dostane kačky jo??já myslela hned od 1.dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nevím jak to bude v roce 2011, žádné změny jsem nikde nepostřehla, ale letos od července je placený očr od prvního dne.
A myslím, že v tomhle případě vystaví obvoďák, radši ať mu zavolají, ať pak nemají lítání…
P.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jde kamarádka do nemocnice, tak to vystavuje nemocnice, ale ta jen na dobu pobytu v nemocnici, pokud by se doléčovala doma, tak ten zbytek vystaví praktický.
A je to placené stejně jako neschopenka co do výpočtu a výše peněz, ale na rozdíl od ní je to placeno od 1. dne a je placených maximálně 9 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky děkuji moooc.....a pokud jde s gynekologickým problémem tak doléčení napíše asi gynekolog ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit