Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Treba by to mohli do skoly chodit vybirat rodice ve vedeni toho fondu. Mne by to dost pomohlo.
@Aleriga píše:@Parenicka píše:ze to pises zrovna ty
Neplatim. Loni u nas neplatil nikdo, protože jsme uz byli naštvaní ze chcou uplne vse donest po nas. [/citace
Možná byste mohli požádat o financování kurzu češtiny pro rodiče.kdyz si rozkliknu tve prispevky, taky ti to obcas ujede kdyz se zapomenes snazit
![]()
@markytka3 píše:
vidis, jak jsi tupa, nevis, co za vybrane penize se koupilo, hlavne, ze vis, ze tve decko to nepouziva… proste klasicka socka
Dobrý den,
vulgarismy/urážky do diskuze nepatří, prosím vyvarujte se jich. I opačný názor lze vyjádřit slušně a bez slovního napadání.
Jen upozorním, že za opakované porušování pravidel diskuze hrozí blokace účtu. Věřím však, že to nebude potřeba.
Viki ![]()
@matkabagristy píše:
Treba by to mohli do skoly chodit vybirat rodice ve vedeni toho fondu. Mne by to dost pomohlo.
u nas se pres edukit rozeslou qr kody / cislo uctu sdruzeni rodicu, ucitelka nic uz nevybira… cleny srps jsou tridni duvernici a z nich je vzdy v zari zvolen predseda, ktery ma na starosti koordinaci s ucetni etc… myslela jsem, ze kdyz rodic nekam dava penize, tak je obeznamen kam a za co jsou nasledne penize utraceny… no ocividne se zase mylim… a fakt me udivuji vykriky do tmy typu „jsem lina si to zjistit, tak radsi neplatim nic“ „jde to na obedy ucitelu na konci roku, ale vlastne ani nevim, co je na tom pravdy“
![]()
Já mám pocit, že jste tu dámy některé asi úplně natvrdlé… Přečetla bych si, co to vůbec je SRPŠ a pak se dotazovala přímo SRPŠ při vaší škole, čím vším přispívá. Možná se budete divit. A nemyslete si, že SRPŠ jsou jen peníze od vás.. Hlavní zdroje jsou akce, které SRPŠ pořádá. Dětské dny, karnevaly, plesy atd… tam se vydělají peníze, se kterými se hospodaří.