Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V čem vaše dcery nosí do školy vložky? Zatím je dcera nepotřebuje, ale v 11,5 už to může nastat. Asi je jen tak v tašce nenosí. Kde se dá u nás něco koupit, aniž bych to musela objednávat z Číny. Nějakou taštičku nebo pouzdro, aby to nebylo nápadné. Díky.
@Labužník Alenka02 píše:
V čem vaše dcery nosí do školy vložky? Zatím je dcera nepotřebuje, ale v 11,5 už to může nastat. Asi je jen tak v tašce nenosí. Kde se dá u nás něco koupit, aniž bych to musela objednávat z Číny. Nějakou taštičku nebo pouzdro, aby to nebylo nápadné. Díky.
Kosmetická taštička například?
V čem nosíš hygienické potřeby ty?
Jinak kosmetická taštička, má tam i ostatní věci typu pomáda, kuličkový deodorant,…
@izabe píše:
Kosmetická taštička například?
Asi tak, nebo penal vhodneho tvaru, nebo maly latkovy pytlik…
Tak si projdi obchody, to si neumíš poradit s takovou blbostí.
Tak v 11 ještě deodorant nenosí. Takže kosmetická taštička mi přijde moc velká.
@mamule42 píše:
Tak si projdi obchody, to si neumíš poradit s takovou blbostí.
Tak pardon, že jsem se zeptala paní chytrá…
@Labužník Alenka02 píše:
Tak v 11 ještě deodorant nenosí. Takže kosmetická taštička mi přijde moc velká.
Až začne menstruovat, bude potřeba. S tím se mění i pot. Kosmetické taštičky se dělají od velikosti peněženky.
@Labužník Alenka02 píše:
kdybys tu nebyla tak dlouho, tak bych tě považovala za nechvalně známého menstruačního trolla,
to se fakt musíš ptát na takovou blbost? třeba v sáčku, jakémkoli pouzdýrku z drogerie ![]()
@Labužník Alenka02 píše:
Je spíš otázka, co skutečně bude používat. Řekla bych, že u mladých holčin spíš převažuje kombinace menstruačních kalhotek s tampony, než vložky.
@Labužník Alenka02 píše:
Tak v 11 ještě deodorant nenosí. Takže kosmetická taštička mi přijde moc velká.Tak pardon, že jsem se zeptala paní chytrá…
Rozhodně kvůli tomu nezaložím diskuzí, asi jsem fakt chytřejší, když dokážu dceři dát něco nenápadného na vložky do aktovky sama a nepotřebuji poradní sbor.
Malá kosmetická taštička, nějaký sáček… jak jsi to měla třeba ty? Já jsem si vložky dávala normálně do malé kapsy která byla už v tej školní tašce.
Koukni třeba do HM, mají tam různá pouzdra, malé taštičky atd.
Dcera je má normálně v batohu, má ty jednotlivě balené. Do ničeho extra si je nedává.