Pro povzbuzení těch, kdo nemají štěstí v lásce

922
20.9.12 22:15

Na deníček krátké

Ahoj holky jsem tu nová a zatím se rozkoukávám.
Můj příběh je pro povzbuzení a pro zasmání.
Byla jsem zamilovaná a myslela že svět je fajn…po 6 letech byl konec, nemohl mít děti a tak řekl že mám jít dál a být šťastná…tak fajn našla jsem další lásku a ejhle potom co jsem odešla od rodiny, přátel a z práce za novým lepším zítřkem víc jak 1000 km od domova jsem zjistila, že nový partner je alkoholik…další průšvih. (To už bylo po druhé co jsem hledala lásku venku) Vrátila se domů a když jsem si řekla že do třetice to snad konečně půjde tak nic…randila jsem 2 roky jako o život a kamarádi si dělali srandu že můžu napsat knihu na téma 100× rande poprvé. A to do třetice se stalo nečekaně.
S kamarádem se kterým jsem roky sportovala a řešila moje neúspěchy lásky jsem lásku poznala.( a ten žil od mého domu jen 1km…nač jsem se tedy trmácela roky po světě :-)) Teď máme doma skoro 4 měsíční princeznu a jsem konečně šťastná… Jsem si jistá že všecno příjde když to nečekáte, láska i miminko. Přeju všem hodně štěstí.

doslov :
Svatba byla 27.7.2013
a druhá dcera se nám narodila 3 dny po první výročí svatby…tedy 30.7.2014 přišla na svět malá Elen teď už jí je půl roku a je to děsný smíšek a velký pucek i když pořád kojím a začala jsem s příkrmy teprve před nedávnem tam malá měla na 6 měsíční kontrole 9130g/72cm.

Zatím jsem pořád s manželem spokojená snad to vydrží :hug: :mavam:

Příspěvek upraven 13.02.15 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
20.9.12 22:18

Napiš to podrobněji a občas něco dobarvi a máš 3dílný román :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.9.12 22:22

Tý, jo. Z toho by byla telenovela… Manuela hadr!
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
20.9.12 22:23

@katy17 vítej :D Zajímavý příběh, občas se stává, že to zlato se skrývá někde blízko a člověk sjezdí půl světa, hledá a hledá a pak je nakonec překvapenej jak je láska vlastně blízko :D Já se po 5,5 letech rozešla s bývalým a půl roku na to už jsem byla těhotná s mým nynějším přítelem, s kterým jsem spolupracovala přes 3 roky :D taky by mě to v životě nenapadlo, osud občas člověka zavane úplně někam jinam :) Dneska máme skoro půlročního Honzíka :D Mám o tom deníček tady:
 https://www.emimino.cz/…-svete-9057/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
20.9.12 22:30

Děkuji holky… teď už jen čekám heppyend… svatbu bych ráda…zatím marně…Miláček chce druhé dítko do dvou let, tak snad to stihnem.
Jo a pokud chcete tu telenovelu tak já měla blog na txt.cz pod Katy17 tam jsem ty randíčka a příběhy rozepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
20.9.12 22:43

Nenašla jsem tvé psaníčka :-(
i mě se stalo něco podobného… V 18ti jsem pokukovala po jednom krasavci (byla jsem zadaná) :-) časem jsme se seznámili a kamarádili se. On pak nějak zmizel a potkali jsme se po pěti letech, šli na rande… a dnes máme doma tříměsíčního miláčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
22.9.12 10:43

@mekkinka to je mi líto že si to nenašla tak tedy přidávám, kde se to dá načíst
http://katy17.txt.cz/
a jsem moc ráda že nejsem sama kdo prodělal peripetie v lásce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí