Jaký má být správný muž?

Anonymní
20.9.12 11:41

Ten správný muž

Mám takový dotaz…Jaké vlastnosti, či přednosti podle vás má mít pro vás ten vyvolený. Co je pro vás to nejdůležitější u muže? Co upřednostňuje a co naopak byste u svého muže nesnesli? Já vím, že každá to má jinak. Někdo preferuje hmotné zabezpečení, jiná smysl pro humor, nebo kvalitu sexu. Ale přesto by mě zajímal názor žen, jak to mají…co obdivují, či chtějí, aby jejich polovička splňovala?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1058
20.9.12 11:46

Nejdůležitější? Aby byl hodný, nebyl náladový ani moc žárlivý, spolehlivost, nadhled, smysl pro humor. Zodpovědnost.
Nesnesla bych už znovu neúctu, fyzické napadání, přehnanou žárlivost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
20.9.12 11:47

No za mě určitě zodpovědnost, spolehlivost, pracovitost, smysl pro rodinu, to jsou takové ty základní vlastnosti. Potom samozřejmě měl by být společenský se smyslem pro humor atd. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
20.9.12 11:51

Tak u mě je prvotní zodpovědnost :think: to je ve vztahu myslím nejdůležitější. Pak aby to nebyl hulvát, alkoholik, a musí s ním být sranda, když už s ním mám teda být do konce života tak ať se nenudím :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
20.9.12 11:54

Abychom si měli o čem povídat 8)
A samozřejmě nějaká zodpovědnost, žádné násilí a závislosti atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
20.9.12 11:58

Tak za mě jednoznačně upřímnost, to je pro mě nejdůežitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
20.9.12 12:02
@Anonymní píše:
Mám takový dotaz…Jaké vlastnosti, či přednosti podle vás má mít pro vás ten vyvolený. Co je pro vás to nejdůležitější u muže? Co upřednostňuje a co naopak byste u svého muže nesnesli? Já vím, že každá to má jinak. Někdo preferuje hmotné zabezpečení, jiná smysl pro humor, nebo kvalitu sexu. Ale přesto by mě zajímal názor žen, jak to mají…co obdivují, či chtějí, aby jejich polovička splňovala?

Dáte nám potom odkaz na článek, až vyjde na nějakém ženském portálu, či nám dáte avízo, až budete publikován/a v nějakém ženském časopise? Nebo pánském? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.9.12 12:03

U mě určitě spolehlivost a zodpovědnost, aby jsme si měli o čem povídat, aby nám to zkrátka tak nějak ve všem klapalo, abychom se spolu nasmáli a vzájemně se doplňovali. Nesnesla bych nějakého agresivního hrubiána, chlápka, co chodí několikrát do týdne do knajpy „na jedno“, co doma nehne prstem a jen co přijde z práce - svalí se k TV. A ještě by se určitě něco našlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
20.9.12 12:06

Z výše zmíněných vlastností zodpovědnost, upřímnost, dále to, aby na něj byl spoleh, harmonie v sexu, smysl pro humor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.9.12 12:07

Myslim, ze je dulezite, aby byl zaroven tzv. nejlepsim kamaradem. Pritazlivost/sex nekdy muzou rychle vyprchat. Takze, abych si s nim stale mela co rict a meli jsme hodne podobny system hodnot. V mem okoli je dost manzelstvi, ktera zkrachovala prave kvuli tomu, ze to chybelo. Sex super, ale jeden chtel cestovat a poznavat. Naopak druhy by byl jen doma u TV a nic neresil. A tu rozdilnost zajmu pro samou pritazlivost na zacatku pry nevideli. Taky se stava velkym problemem i mira svobody, kdy jeden chce mit stale svoje soukromy a nechce vse sdilet s druhym. Jiny se chova jako autoritar a chce mit druheho pod kontrolou 24 hodin.

Příspěvek upraven 20.09.12 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.9.12 12:07

Tak pro mě je důležitá zodpovědnost a spolehlivost, dále pracovitost, nesnesu líné a pohodlné muže. A pak určitě podobné zájmy a představy o trávení volného času. Naopak bych nesnesla přehnanou žárlivost, alkoholika, kuřáka a fyzické napadání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.9.12 12:09
@Anonymní píše:

Preferuji jak hmotné zabezpečení, tak smysl pro humor a kvalitu sexu :mrgreen: Nejdůležitější věc je ale společný vkus :pankac: Spíš věřím tomu, že vrána k vráně, než že rozdíly se přitahují. To možná na vášnivou noc, ale ne na dlouhodobý vztah. Prostě ten chlap musí být minimálně stejně dokonalý, jako já :pankac: :mrgreen:
Nesnáším: alkoholiky, workoholiky, feťáky, násilníky, kuřáky, huliče a ješitné blbce.
Je mi jasný, že já jsem ta náročná kráva, kvůli který si ho nenechá zkrátit :mrgreen: Ale přeci jen partner je nejdůležitější člověk v životě, kterého si můžem vybrat, tak proč nemít vysoké nároky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
20.9.12 12:09
  • hodny, mily, sympaticky, vtipny, chapavy, tolerantni, pozorny, zaopatreny,..
  • zarlivy, ulhany, zadluzeny, urazlivy, agresivni…
  • Citovat
  • Upravit
1013
20.9.12 12:12

U mě na prvním místě musí mě i děti mít rád spolehlivost, zodpovědnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
20.9.12 12:26

Pro me je nejdulezitejsi, abych se na neho mohla spolehnout, aby mi v zasadnich vecech nelhal, byl zodpovedny, financne gramotny, meli jsme spolecne nejake zajmy (jen nektere, ne vse, bo chci, aby neco delal i sam :) ) a hlavne, aby byl na me hodny a rozumneli jsme si ve vsem. Muj manzel splnuje toto vsechno do puntiku :), predchozi partner byl pravy opak. Vydrzela jsem s nim 8 let (az se divim a okoli taky), pak jsem si ho jednoho krasneho dne predstavila jako otce svych deti a vztah ze dne na den utla, clovek musi mit v tom druhem oporu a ne aby delal ve vztahu zenskou i chlapa, to fakt ne.
Manzel je sice trosku workoholik, ale cas na me si rad udela, planujeme spolecne vylety a vikendy. A hlavne ma se mnou trpelivost, jsem beran a davam mu obcas zabrat, to na nem maximalne cenim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí