Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ArankaC. S tím bohužel nesouhlasím. I peníze jsou k životu potřeba. Láska je sice slepá, ale život s partnerem není jen o nějaké bezhlavé zamilovanosti. Je potřeba řešit bydlení, děti, zájmy, peníze…
@Makinaa007 píše:
@ArankaC. S tím bohužel nesouhlasím. I peníze jsou k životu potřeba. Láska je sice slepá, ale život s partnerem není jen o nějaké bezhlavé zamilovanosti. Je potřeba řešit bydlení, děti, zájmy, peníze…
Jako ano, peníze na běžný, ač třeba skromný chod domácnosti, a děti třeba jsou, ale nemusí jich být nutně moc, chápeš. ![]()
@AjaN píše:
Myslim, ze je dulezite, aby byl zaroven tzv. nejlepsim kamaradem. Pritazlivost/sex nekdy muzou rychle vyprchat. Takze, abych si s nim stale mela co rict a meli jsme hodne podobny system hodnot. V mem okoli je dost manzelstvi, ktera zkrachovala prave kvuli tomu, ze to chybelo. Sex super, ale jeden chtel cestovat a poznavat. Naopak druhy by byl jen doma u TV a nic neresil. A tu rozdilnost zajmu pro samou pritazlivost na zacatku pry nevideli. Taky se stava velkym problemem i mira svobody, kdy jeden chce mit stale svoje soukromy a nechce vse sdilet s druhym. Jiny se chova jako autoritar a chce mit druheho pod kontrolou 24 hodin.Příspěvek upraven 20.09.12 v 12:15
Moc krásně řečeno. Coby místní šašek jsem najednou rozpacích, červenám se a poznávám, že moje role přestává být potřeba… Když jsou tu tak chytré a vyspělé uživatelky… Jen víc takových. ![]()
A hlavně si nepouštějte do baráku modeláře. Ten totiž hromadí věci, které vůbec ale vůbec njesou potřeba k životu… Co na tom, že nemá čas běhat za jinýma ženskýma.
@Jura007 píše:
A hlavně si nepouštějte do baráku modeláře. Ten totiž hromadí věci, které vůbec ale vůbec njesou potřeba k životu… Co na tom, že nemá čas běhat za jinýma ženskýma.
…ale, ale…
…svého času jsem se taky snažila modelařit…no…bavilo mne to mnohem víc, než třeba pletení a šití… ![]()
A raději budu mít doma modeláře, než kurevníka a příživníka… ![]()
@Jura007 píše:
Modeláře nedoporučuju… pokud bude jako já…![]()
…tak já jsem „jela“ v letadýlkách…
![]()
@Jura007 píše:
Hele, tos vystihl
a já už měla obavy, že ten můj trpí nějakým sběratelským komplexem. Já už vidím, pokud se dožijem důchodu a bude mít čas, jak bude obrážet popelnice
![]()
@Gina108 píše:
Hele, tos vystihla já už měla obavy, že ten můj trpí nějakým sběratelským komplexem. Já už vidím, pokud se dožijem důchodu a bude mít čas, jak bude obrážet popelnice
![]()
Chlapi jsou už takoví. Potřebují mít nějaké zájmy a sbírání čehokoliv mají snad v genech. ![]()
@Jura007 píše:
Modeláře nedoporučuju… pokud bude jako já…![]()
Vždyť je to krásné, a ty krámy navíc by mi nevadili, akorát by si z toho musel utírat prach.
Spíš bych měla strach, že při tom modelaření se mi nebude až tak moc věnovat.
@ArankaC. píše:
Vždyť je to krásné, a ty krámy navíc by mi nevadili, akorát by si z toho musel utírat prach.Spíš bych měla strach, že při tom modelaření se mi nebude až tak moc věnovat.
A vo vo vo tom to je… ![]()
Po precteni diskuse je jasne, ze nejdulezitejsi jsou prachy ![]()
Ja osobne bych to nazvala „zodpovedny pristup k financnim otazkam“ - tj., nejde o vysi konta, ale o postoj k vydelavani a utraceni, to o cloveku take neco vypovida.
A zpet k otazce - spravny muz sdili moje hodnoty, mame k sobe vzajemby respekt (tam pocitam veci typu uprimnost, otevrenost, schopnost resit konflikty), je spolehlivy a mam k nemu duveru. No a samozrejme me musi mit dostatek lasky a tolerance, aby to se mnou vydrzel ![]()
@ArankaC. píše:
Vždyť je to krásné, a ty krámy navíc by mi nevadili, akorát by si z toho musel utírat prach.Spíš bych měla strach, že při tom modelaření se mi nebude až tak moc věnovat.
Tak to už by ten modelář jaksi neodpovídal charakteristice správného muže. Už kolikrát tu padlo, že správný muž má na prvních místech rodinu, partnerku a né modelaření. ![]()
U nás ne, že by se mi chlap nevěnoval. Anebo maká na společných hodnotách, což jako důvod nevěnování se mi toleruji
Takže to modelaření vypadá teď tak, že do svýho kutlochu (kam já teda z bezpečnostních důvodů ani nevstupuju, natož abych tam uklízela) hromadí nové i staré součástky, nářadí, modýlky, elektroniku, kterou zaručeně jednou použije, popř. rozbité věci, které určitě jednou spraví ![]()
@Gina108 píše:
Tak to už by ten modelář jaksi neodpovídal charakteristice správného muže. Už kolikrát tu padlo, že správný muž má na prvních místech rodinu, partnerku a né modelaření.
U nás ne, že by se mi chlap nevěnoval. Anebo maká na společných hodnotách, což jako důvod nevěnování se mi tolerujiTakže to modelaření vypadá teď tak, že do svýho kutlochu (kam já teda z bezpečnostních důvodů ani nevstupuju, natož abych tam uklízela) hromadí nové i staré součástky, nářadí, modýlky, elektroniku, kterou zaručeně jednou použije, popř. rozbité věci, které určitě jednou spraví
Všeho s mírou, ono někdy je docela fajn, když mají ženská i chlap jen tak čas pro sebe, na svoje zájmy atd. Nemusí být spolu nutně 24/7. Ale zase na druhou stranu pokud se to přehání, taky to není pro vztah dobré. Asi tak.