Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Holky chci se zeptat, jste nektera na dite uplne sama? Pritel rekl ze odejde, ja mam rok a pul stare dite. nemam zadne hlidani ve smyslu babicek. Budu tedy na dite uplne sama. Vyuzivate nekdo placene hlidani? Jsem zvykla chodit obcas k veceru cvicit nebo se obcas s nekym sejit..
Tak snad přítel bude chtít vídat dítě ne? Když se bude starat tatínek, tak ty můžeš jít cvičit nebo za kamarádkami. Pokud na to máš peníze tak si hlídání můžeš zaplatit. Taky nemám babičky a když s partnerem někam jdeme tak volíme placenou chůvu.
@Natálka26 píše:
Tak snad přítel bude chtít vídat dítě ne? Když se bude starat tatínek, tak ty můžeš jít cvičit nebo za kamarádkami. Pokud na to máš peníze tak si hlídání můžeš zaplatit. Taky nemám babičky a když s partnerem někam jdeme tak volíme placenou chůvu.
On mi rekl ze odjizdi do jine zeme
@Anonymní píše:
Holky chci se zeptat, jste nektera na dite uplne sama? Pritel rekl ze odejde, ja mam rok a pul stare dite. nemam zadne hlidani ve smyslu babicek. Budu tedy na dite uplne sama. Vyuzivate nekdo placene hlidani? Jsem zvykla chodit obcas k veceru cvicit nebo se obcas s nekym sejit..
Nějakou kamarádku máš (ochotnou)?
Nebo leda cvičit to, co můžeš i s dítětem. Já loni běhala s malou (2 roky) v kočárku a super. Chci zase začít, přestala jsem kvůli nedostatku času, ale chci to zas do programu dostat. Protože se mi vždy krásně pročistila hlava a malou to hrozně bavilo ta rychlá jízda ![]()
Hlídání platíme ale levná sranda to teda není. A to si myslím, že ještě slečna studentka chce málo, 150 na hodinu, celkem se hrozim, kdy si přijde říct o zvýšení. Ale myslím, že nase děti zbožňuje, tak to toleruje.
@Evulina píše:
Nějakou kamarádku máš (ochotnou)?
Nebo leda cvičit to, co můžeš i s dítětem. Já loni běhala s malou (2 roky) v kočárku a super. Chci zase začít, přestala jsem kvůli nedostatku času, ale chci to zas do programu dostat. Protože se mi vždy krásně pročistila hlava a malou to hrozně bavilo ta rychlá jízda
To je docela dobry napad s tim kocarem. Ale ja obcas potrebuju vypadnout od ditete.. jinak na me pada silena psychicka unava a depka . Kamaradku co by bydlela blizko nemam . Nevim zda se da verit tem hlidackam napriklad z hlidacky. Cz co myslite?
@Netopýr1 píše:
Hlídání platíme ale levná sranda to teda není. A to si myslím, že ještě slečna studentka chce málo, 150 na hodinu, celkem se hrozim, kdy si přijde říct o zvýšení. Ale myslím, že nase děti zbožňuje, tak to toleruje.
A jak casto vam hlida?
Většinou jednou za 14 dní na noc, jdeme do kina nebo na večeři. A dvakrát týdně dopoledne, když potřebuju do práce. Ale je to studentka, je ochotná, když zavolám, že potřebujeme hlídat, tak většinou přijde. Ale být sama, budu mít celkem honičku to utáhnout.
@Anonymní píše:
To je docela dobry napad s tim kocarem. Ale ja obcas potrebuju vypadnout od ditete.. jinak na me pada silena psychicka unava a depka . Kamaradku co by bydlela blizko nemam . Nevim zda se da verit tem hlidackam napriklad z hlidacky. Cz co myslite?
Když nebudeš mít hlídání, od dítěte nevypadneš. Zkus si najít jinou maminku, se kterou byste si navzájem vypomohly.
Odkud jsi? Třeba se tu najde z tvého místa bydliště nějaká maminka, nebo tatínek. Jednoduše - kamarádsky by jste si vypomohly a možná by se seznámily i vaše děti. ![]()
@mrav píše:
Odkud jsi? Třeba se tu najde z tvého místa bydliště nějaká maminka, nebo tatínek. Jednoduše - kamarádsky by jste si vypomohly a možná by se seznámily i vaše děti.
Jsem z Prahy 4
@Anonymní píše:
Jsem z Prahy píše: Více
No a teď hledej Pražandy. I @Zkai je z Prahy a má kluka. A myslím, že je jich víc. ![]()
@Anonymní píše:
Jsem z Prahy píše: Více
@mrav ta je zase pro mě ![]()
@Zkai píše:
@mrav ta je zase pro mě
No jo, není z Rožnova. Ale už se tady taky jedna anonymně přiznala.
Ještě ji identifikovat… ![]()