Na dítě úplně sama - využíváte placené hlídání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
6.1.19 22:08
@mrav píše:
No jo, není z Rožnova. Ale už se tady taky jedna anonymně přiznala. :mrgreen: Ještě ji identifikovat… :mavam:

Ja tu taky jednu viděla! A to jsem myslela, že ji znáš :mrgreen:

Tak na 4ku jezdím mejt ty záchody, tak si klidně další dítě můžu přibrat, kluk už tam má i hernu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 22:30
@Zkai píše:
Ja tu taky jednu viděla! A to jsem myslela, že ji znáš :mrgreen:Tak na 4ku jezdím mejt ty záchody, tak si klidně další dítě můžu přibrat, kluk už tam má i hernu…

A kam jezdis myt zachody? :) tak ja bych ti napsala sz kdyby ti to nevadilo, treba bychom se mohly seznamit a vzajemne si treba nekdy pohlidat?

• Citovat
  • Upravit
465
7.1.19 09:02

Ahoj, sice jsem z okolí Olomouce, ale když je něco takovýho tady, tak v Phe bude 100%. Je tam centrum, kde se soustřeďuje hodně, hodně pohybových aktivit, zaplatíš klasicky vstup a za + 30kč máš možnost hlídání po dobu trvání cvičení. Určitě po něčem takovým v Praze mrkni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
7.1.19 09:05
@Anonymní píše:
Holky chci se zeptat, jste nektera na dite uplne sama? Pritel rekl ze odejde, ja mam rok a pul stare dite. nemam zadne hlidani ve smyslu babicek. Budu tedy na dite uplne sama. Vyuzivate nekdo placene hlidani? Jsem zvykla chodit obcas k veceru cvicit nebo se obcas s nekym sejit..

já jsem takhle byla taky sama, tři roky s malou. nejdříve bez hlídání a potom naštěstí bývalá tchyně hlídala když jsem šla cvičit. placené hlídání jsem si nemohla dovolit, to je hrozně drahé. jinak vše se dalo zvládnout

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML