Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, v pátek vyrážíme poprvé s naším 19měsíčním prckem k moři do Italie - Caorle…a já mám pořád nervy, abych na něco nezapomněla…máte nějaké tipy, co všechno kromě standartních věcí pro prcka by se nám tam mohlo hodit?sebe ani manžela neřeším, jen u malého bych nerada něco zanedbala…panadol, hylak…a dal?
a nočník, my jsme se teď vrátili z It a malá je bez plen (21m)
Anetta píše:
a nočník, my jsme se teď vrátili z It a malá je bez plen (21m)
ja chci takyyyyy
a predtim ho taky bojkotovala…?a to jste brali normalne na plaz?
nás podobná akce čeká v září, tak se těším na příspěvky a budu zapisovat ![]()
Jojo, bojkotovala..
Ale hrozně se jí zalíbilo být nahatá.
Na pláži byl jen jeden bobek, jinak se vždy dařilo do nočníku. Ani v noci se mi nepočůrala / nepočůrává fakt bomba!
Jestli jsme tam zdělali 4
a to hned na začátku
Úplně bez plen ![]()
Anetta píše:
Jojo, bojkotovala..
Ale hrozně se jí zalíbilo být nahatá.
Na pláži byl jen jeden bobek, jinak se vždy dařilo do nočníku. Ani v noci se mi nepočůrala / nepočůrává fakt bomba!
Jestli jsme tam zdělali 4a to hned na začátku
Úplně bez plen
no nevim, s malym chodime o vikendu kdyz je hezky na zahradu ke tchyni a tam je bez pliny a cura kam se mu to hodi a jakmile jsme doma a ma nocnik k dizpozici a na ocich tak se stejne vycura jinam…uvidime, kdyz to vyjde tak budu stastna…tam normalne deti curaji do pisku na plazi a nikdo se „divně nekouká“?
Italové děti milujou..vůbec nic neřeš… já jsem brala na pláž pytlíček, kdyby se pokadila, tak zahrabat pískem a pak vyhodit.
Já jsem i viděla, jak nějaká maminka stojí u chlapečka, který čůrá přímo do moře..
Ale přesně jak to popisuješ… taky běhala po zahadě a občas se vyč. do travičky a doma nic.
Tam to bylo jiné, horko pláž.. uvidíš že se vám to podaří.. Četla jsem, že je toto dítě schopné pochopit, když chápe povely jako vem knížku a odnes jí tatínkovi atp.
tak tyhle povely chapeme
no a kde presne jste byli?bylo uz hodne lidi?a co jidlo, nemela mala problem?
a co režim, uplne zmenen ze?