Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
máte někdo zkušenost s letní dovolenou na Senci? Je to tam vhodné pro děti? A poradil by měkdo ubytování.
Tam jsme občas jezdívali s našima, když jsem byla malá! A na Zlaté piesky do Bratislavy. Božínku, to je dávno:-))) Ale to jsi nechtěla slyšet, se omlouvám.
Sedli píše:
Ahoj všem,
máte někdo zkušenost s letní dovolenou na Senci? Je to tam vhodné pro děti? A poradil by měkdo ubytování.
Ahoj Sedli, my tam byli předloni a fakt super. Je tam promenáda, kde se přes den dá jezdit na kole nebo bruslích a večer tam bývají různé programy. Živá hudba, karaoke atd.. Hned vedle kempu je úžasný aquapark. Ubytovat se tam můžete, jak vám to bude vyhovovat, hotel ,apartmán, stan… MOC DOPORUČUJI ![]()
![]()
Ještě by mě zajímalo kterou lokalitu zvoli s dítětem, sever ? Prý je sever živější?? ![]()
Také by mě zajímaly tipy na ubytování v této oblasti. Děkuji ![]()
Ahoj,
přemýšlíme, že bychom si s přítelem letos zajeli na dovolenou do Sence na Slunečná Jezera. Nemáte někdo zkušenosti, jak to tam chodí? Přístup na pláž k jezerům je placený zvlášť? Na stránkách jsem objevila, že při příznivém počasí a o víkendech je zavedené vstupné, ale cena žádná, nikde nic
Kdybychom se rozhodli spát ve stanu, tak sprchy se platí ještě k tomu zvlášť? Za každou informaci budu vděčná ![]()
Ahoj, prave jsme na Slovaci, kousek odtamtud a zitra, nebo pozitri se chystame na jezera. Kdyz to vyjde, dam vedet, pokud ti tu zatim neporadi nekdo jiny ![]()
My bychom jeli asi ve středu (za týden). Tak kdybys to do té doby stihla, budu ráda ![]()
Byli jsme tam loni a vstup se platil, ale nevím kolik, my jsme totiž byli ubytovaní přímo v areálu Slunečných jezer, tak jsme nic neplatili.
@lucik2011 A když bychom byli v kempu v areálu, tak už bychom vstup neplatili? ![]()
@Petule030 píše:
@lucik2011 A když bychom byli v kempu v areálu, tak už bychom vstup neplatili?
pokud jsi ubytovaná v areálu kempu, vstup na pláž neplatíš
@Petule030 To asi ne, my byli v Holiday Vilage nebo tak nějak se to jmenovalo. Nemá ten kemp nějaký stránky na internetu, tam by to psali ne
Trošku mimo dotaz, ale nám se tam vůbec nelíbilo. Špatný ubytování, okolí nic moc, ani ve městě nic zajímavýho. Už bych tam nejela. Naopak super bylo na Lipně