Senec - Sluneční jezera na letní dovolenou

20
4.6.11 19:13

Senec - Sluneční jezera

Ahoj všem,
máte někdo zkušenost s letní dovolenou na Senci? Je to tam vhodné pro děti? A poradil by měkdo ubytování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
4.6.11 19:42

Tam jsme občas jezdívali s našima, když jsem byla malá! A na Zlaté piesky do Bratislavy. Božínku, to je dávno:-))) Ale to jsi nechtěla slyšet, se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
4.6.11 19:46
ahojky doporučuji..byli jsem tam předloni s karavanem,máme 2 děti a je tam opravdu nádherně,voda čistá,oblásky po celé části jezera,krásně uvidiš na dno,sezení kolem jezera super…večer tam jezdí mašinka po kempu,můžete se povozit…je to dva roky co jsem tam byli a letos tam jedem zase… :pankac:
Sedli píše:
Ahoj všem,
máte někdo zkušenost s letní dovolenou na Senci? Je to tam vhodné pro děti? A poradil by měkdo ubytování.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.6.11 00:48

Ahoj Sedli, my tam byli předloni a fakt super. Je tam promenáda, kde se přes den dá jezdit na kole nebo bruslích a večer tam bývají různé programy. Živá hudba, karaoke atd.. Hned vedle kempu je úžasný aquapark. Ubytovat se tam můžete, jak vám to bude vyhovovat, hotel ,apartmán, stan… MOC DOPORUČUJI :palec:
:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.6.11 12:40

Ještě by mě zajímalo kterou lokalitu zvoli s dítětem, sever ? Prý je sever živější?? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
22.6.11 09:21

Také by mě zajímaly tipy na ubytování v této oblasti. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 18:46

Ahoj,
přemýšlíme, že bychom si s přítelem letos zajeli na dovolenou do Sence na Slunečná Jezera. Nemáte někdo zkušenosti, jak to tam chodí? Přístup na pláž k jezerům je placený zvlášť? Na stránkách jsem objevila, že při příznivém počasí a o víkendech je zavedené vstupné, ale cena žádná, nikde nic :nevim: Kdybychom se rozhodli spát ve stanu, tak sprchy se platí ještě k tomu zvlášť? Za každou informaci budu vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
22.7.15 19:14

Ahoj, prave jsme na Slovaci, kousek odtamtud a zitra, nebo pozitri se chystame na jezera. Kdyz to vyjde, dam vedet, pokud ti tu zatim neporadi nekdo jiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 19:18

My bychom jeli asi ve středu (za týden). Tak kdybys to do té doby stihla, budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
22.7.15 19:55

Byli jsme tam loni a vstup se platil, ale nevím kolik, my jsme totiž byli ubytovaní přímo v areálu Slunečných jezer, tak jsme nic neplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 19:57

@lucik2011 A když bychom byli v kempu v areálu, tak už bychom vstup neplatili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8684
22.7.15 19:59
@Petule030 píše:
@lucik2011 A když bychom byli v kempu v areálu, tak už bychom vstup neplatili? :)

pokud jsi ubytovaná v areálu kempu, vstup na pláž neplatíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
22.7.15 20:00

@Petule030 To asi ne, my byli v Holiday Vilage nebo tak nějak se to jmenovalo. Nemá ten kemp nějaký stránky na internetu, tam by to psali ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 20:00

@Amalthea Juchůů, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
22.7.15 20:05

Trošku mimo dotaz, ale nám se tam vůbec nelíbilo. Špatný ubytování, okolí nic moc, ani ve městě nic zajímavýho. Už bych tam nejela. Naopak super bylo na Lipně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí