Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@danik píše: …jj, vím, že je to jedno jezero, spíš jsem to myslela tak, že pokud je na severní více lidí, že tam asi bude i víc špinavé:-)
Přišlo mi to tak. Pronajali jsme si šlapadlo a zajeli jsme i na tu jižní stranu a tam mi voda přišla čistší. Akorát teda nevím, jestli tam bude větší klid
Snad ano.
…a ještě mě napadlo…jak je to se sprchama - je tam teplá voda nebo se za použití sprchy platí?
@danik Za sprchu se neplatí, ale co jsem byla já, tak tekla jen studená voda. Ale to neznamená, že teplá neteče, možná jen zrovna byla vypotřebovaná ![]()
@Petule030 ajeje…to nevím, jak tam osprchujem děti. Dcera má hodně dlouhé vlásky, bude muset vydržet bez mytí:-).
Vím, že jsme se chodívali sprchovat ráno, to tekla ještě teplá… (před 9rokama).
Manžel chce jet na sever, tak uvidím, jak moc hlučno tam bude.
chceme jít i 1 den do toho aquaparku, vstupné šílené, ale nikdy jsme v aquaparku s dětmi nebyli.
V Senci i u vody je krásně, byli jsme ubytováni v hotelu Nostalgia - tenhle hotel nedoporučuji. Údajně 3hvezdičkovy hotel na úrovni poslední noclehárny. Po první probdělé noci strávené v přítomnosti opilých hostu, do rána se válejících po zemi-zřejmě nadstav ubytovaných, žadost o ukončení dalšího pobytu.
![]()
@ijica11 Po první noci v kempu jsem měla sto chutí taky zmizet. Ale když už to bylo zaplacené… ![]()
Tak my pred chvíli přijeli domů, stan jsme měli na „severu“. Noc ze ctvrtka na patek úplně v klidu, včera byla do 1hod diskotéka. Děti usnuly hned, my s manželem později. Na plaz jsme chodili dozadu, byla tam čistější voda. Sprchy a WC čisté, voda byla tepla pořad.
Příští rok jedeme zas!
Přijeli jsme dnes, měli jsme se dobře, wc sprchy uklízeli, co jíst a pít víme tak ok, vykradli nás až včera, prohrabali celý stan, vzali foták, nějaké drobné, dvoje tepláky a pár blbostí,
novinka je začali vybírat za altány 4e za den, pak nějaká podivná kontrola u závory a pak za závorou, chtějí abychom vypadli do deseti hodin, policejní auta tam projíždí každou chvíli, ![]()