Senec - Sluneční jezera na letní dovolenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
4.8.15 22:15
@danik píše: …jj, vím, že je to jedno jezero, spíš jsem to myslela tak, že pokud je na severní více lidí, že tam asi bude i víc špinavé:-)

Přišlo mi to tak. Pronajali jsme si šlapadlo a zajeli jsme i na tu jižní stranu a tam mi voda přišla čistší. Akorát teda nevím, jestli tam bude větší klid :nevim: Snad ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.8.15 06:52

…a ještě mě napadlo…jak je to se sprchama - je tam teplá voda nebo se za použití sprchy platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.8.15 11:37

@danik Za sprchu se neplatí, ale co jsem byla já, tak tekla jen studená voda. Ale to neznamená, že teplá neteče, možná jen zrovna byla vypotřebovaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.8.15 12:51

@Petule030 ajeje…to nevím, jak tam osprchujem děti. Dcera má hodně dlouhé vlásky, bude muset vydržet bez mytí:-).
Vím, že jsme se chodívali sprchovat ráno, to tekla ještě teplá… (před 9rokama).

Manžel chce jet na sever, tak uvidím, jak moc hlučno tam bude.
chceme jít i 1 den do toho aquaparku, vstupné šílené, ale nikdy jsme v aquaparku s dětmi nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.15 14:03

Senec

V Senci i u vody je krásně, byli jsme ubytováni v hotelu Nostalgia - tenhle hotel nedoporučuji. Údajně 3hvezdičkovy hotel na úrovni poslední noclehárny. Po první probdělé noci strávené v přítomnosti opilých hostu, do rána se válejících po zemi-zřejmě nadstav ubytovaných, žadost o ukončení dalšího pobytu. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.8.15 08:52

@ijica11 Po první noci v kempu jsem měla sto chutí taky zmizet. Ale když už to bylo zaplacené… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.8.15 22:26

Tak my pred chvíli přijeli domů, stan jsme měli na „severu“. Noc ze ctvrtka na patek úplně v klidu, včera byla do 1hod diskotéka. Děti usnuly hned, my s manželem později. Na plaz jsme chodili dozadu, byla tam čistější voda. Sprchy a WC čisté, voda byla tepla pořad.
Příští rok jedeme zas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.8.16 17:49

senec sever

Přijeli jsme dnes, měli jsme se dobře, wc sprchy uklízeli, co jíst a pít víme tak ok, vykradli nás až včera, prohrabali celý stan, vzali foták, nějaké drobné, dvoje tepláky a pár blbostí,
novinka je začali vybírat za altány 4e za den, pak nějaká podivná kontrola u závory a pak za závorou, chtějí abychom vypadli do deseti hodin, policejní auta tam projíždí každou chvíli, :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí