Senec - Sluneční jezera na letní dovolenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
22.7.15 20:45

My jsme tam byly loni taky v kempu v severním, vydrželi jsme jednu noc nedalo se tam spát všude dunela hudba pak jsem ve 2zalezla do auta. Nikdo nám neřekl že je tam tak živo, ten jižní kemp je pro rodiny ale nám by to nevadilo (byla jsem v7mesici tak těžko budu skotacit na diskotéce). Ale voda krásná, jídla, pití. Nevýhoda sprch byly jen do 9,což jsme vůbec nevěděli ani jsem to nikdy tak neviděla. Druhý den odpoledne sprchlo tak jsme byly v hotelu a navečer mrkli do toho jižního dali jsme si šneky na korabu to se nám líbilo. Na netu jsme našli další dvě jezera prý chráněné jedno menší jak rybník a ten druhý to bylo jako moře nádhera. A další den jsme strávili v Bratislavě na zlatých piskoch, z druhé strany se neplatilo asi pro rybáře tak jsme postavili stan, rozdělali oheň, opekli spekone to byla romantika, nejhezčí večer. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 23:11

@misaly Takže u toho severního je hluka u toho jižního klidněji? To je dobrá připomínka, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.7.15 23:23

Jj je tam klidněji. Asi v patek jedeme ale jen přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 23:58

Dievcata, dam vam jeden tip na jazero, krasna cista tyrkysova voda, je to asi polhodku cesty autom zo SC, ale oplati sa ist kuk, nachadza sa za dedinkou Cierna Voda, Aquarea areal sportu a relaxu, pridavam foto ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.7.15 00:07

@nazarboncuk Jé, to vypadá hezky. Pokud zbyde čas, tak se tam zajedem mrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.8.15 13:53

Holky, a jaká je teď na Senci voda v kempu, dá se tam koupat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.8.15 14:22

@danik my jsme tam byli před týdnem a paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.8.15 14:27

@misaly a je tam v noci opravdu tak velký hluk? Jedeme s dětmi 5 a7let…do stanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.8.15 14:32

@danik my jsme jeli jen na den.Ten jižní je pro rodiny s dětmi je tam klid. Kamarádi jezdí do severního bavit se, pít, diskotéka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.8.15 14:46

…a který je který? My byli kdysi v tom dál od nádraží, hned vedle je ten aquapark…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.8.15 14:52

@danik u aquaparku je severní u autobusového nádraží jižní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.8.15 16:34

A kde je čistější voda :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.8.15 16:38

@danik O víkendu jsem se vrátila a teda jsem zklamaná :( Voda je celkem teplá, ale stan na stanu (to by se dalo přežít) a hrozný, ale opravdu šílený hluk v noci. Jednu noc hrála muzika stylem tuc tuc do půl 5 a jindy nějací ožralové si pustili nějakou šílenou hudbu na plný koule ve 3 :roll: Že všechny vzbudili je samozřejmě nezajímalo, málem se tam porvali a do toho v noci ještě začali děcka brečet, klid udělala až polícia :zed: :zed: Ale když jsme večer procházeli celým kempem, tak takových bezohledných tupců tam bylo požehnaně. My teda byli v tom severním kempu, do toho jižního jsme nevěděli, jak se dostat. Ale já už tam znova nechci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.8.15 21:28

@Petule030 přesně jak jsem psala, do toho jižního jakoby uličkama ale myslím že jsme parkovali nad hlavní, je to u autobusového nádraží tak se ptát nebo hledat podle ceduli. @danik to je jedno velké jezero

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.8.15 21:42
@misaly píše:
@Petule030 přesně jak jsem psala, do toho jižního jakoby uličkama ale myslím že jsme parkovali nad hlavní, je to u autobusového nádraží tak se ptát nebo hledat podle ceduli. @danik to je jedno velké jezero
…jj, vím, že je to jedno jezero, spíš jsem to myslela tak, že pokud je na severní více lidí, že tam asi bude i víc špinavé:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí