Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozhodně bych na gyndu s ms vůbec nešla, k čemu to lékaři bude? k ničemu stejně tě pošle domů
Jako že jdeš poprvé na gyndu a zrovna máš menstruaci? Tak se přeobjednej nebo jdi jindy…
Já se vždycky přeobjednala pokud dorazila MS. Nedokážu si dost dobře představit, jak by se lékař tvářil, že jdu na prohlídku a mám MS
Jo…pokud krvácím mimo cyklus atp., je to něco jiného…ale při běžné MS jsem ještě neslyšela, aby někdo šel ke gynekologovi.
Ahoj, já být tebou, tak se přeobjednám. Pokud jdeš na normální kontrolu, tak tě lékař stejně pošle domu.
Já bych tam zavolala, omluvila se a přeobjednala. Pokud tam jdeš zvláště poprvé, bude tě chtít lékař vyšetřit… a to nyní nelze. Nejen kvůli „prostředí“. Počítám, že sestřička neudělá nic jiného… než že tě přeobjedná a pošle domů.
Ahoj jestli nemáš vyloženě nějaký problém že často krvácíš a máš jenom měsíčky tak se můžeš přeobjednat, ale kdyby jsi měla problémy s krvácením jako jsem mívala já když jsem brala antikoncepci (krvácela sjem 14 dní v měsíci ) tak by tě prohlídla i když krvácíš!!! ale pokud nemáš problém rozhodně nechod protože tě pošle domů ![]()
Souhlasím, pokud nejdeš a akutním problémem, tak se přeobjednej..
Tak jestli nejdes s nejakym akutnim problemem, tak se preobjednej..
Jo ale já tam jdu s tím že už to mám 3 tyden takže nemužu čekat až mi to zkončí bohužel taky mi je to trapne ale hold tam proste musim. Poprve tam nejdu to zase ne
zakladatelka
Ahoj, já byla jednou kvůli kontrole při IVF a taky jsem z toho měla děs
ale probíhalo to normálně. Byla jsem tedy ke konci, takže jsem nekrvácela nijak silně. Jediný co, tak jsem si místo tamponu vzala vložku. Dr. jsou na to zařízený, takže se nemusíš bát, že tam něco zamažeš. Než jsem slezla, tak mi Dr. dala do ruky ubrousky, kdyby to hrklo a jinak vše jako normálně.
Zakl - tak si nesundávej kalhotky, dej na wc čistou vložku a prostě se zeptej dr., co s tím… Určitě nebudeš první s takovým problémem.
@HanHa
Jo díky asi si vezmu ubrousek a bude stacit je to od toho kde se prevlikas asi 3 kroky tak snad neukápnu
zakladatelka
No já byla týden po porodu a to byl mazec.. Pokud krvácíš už tři týdny, tak to problém je.. To ti nikdo neřekne, kdy to skončí.. Ale i tak bych to řekla už při objednávání ![]()
Jinak doktor/ka je na to určitě připravená a má tam vložky..
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jestly mate zkušenost s tim že jste šli na gyndu s ms a jak to tam probíhá. já jdu totiz poprve a vubec nevim co mam delat. Předem dik za rady