Na gyndu s MS

Anonymní
15.1.13 09:30

Na gyndu s ms

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jestly mate zkušenost s tim že jste šli na gyndu s ms a jak to tam probíhá. já jdu totiz poprve a vubec nevim co mam delat. Předem dik za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5158
15.1.13 09:32

Rozhodně bych na gyndu s ms vůbec nešla, k čemu to lékaři bude? k ničemu stejně tě pošle domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.1.13 09:33

Jako že jdeš poprvé na gyndu a zrovna máš menstruaci? Tak se přeobjednej nebo jdi jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
15.1.13 09:33

Já se vždycky přeobjednala pokud dorazila MS. Nedokážu si dost dobře představit, jak by se lékař tvářil, že jdu na prohlídku a mám MS :roll: Jo…pokud krvácím mimo cyklus atp., je to něco jiného…ale při běžné MS jsem ještě neslyšela, aby někdo šel ke gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
15.1.13 09:34

Ahoj, já být tebou, tak se přeobjednám. Pokud jdeš na normální kontrolu, tak tě lékař stejně pošle domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.1.13 09:35

Já bych tam zavolala, omluvila se a přeobjednala. Pokud tam jdeš zvláště poprvé, bude tě chtít lékař vyšetřit… a to nyní nelze. Nejen kvůli „prostředí“. Počítám, že sestřička neudělá nic jiného… než že tě přeobjedná a pošle domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488

Ahoj jestli nemáš vyloženě nějaký problém že často krvácíš a máš jenom měsíčky tak se můžeš přeobjednat, ale kdyby jsi měla problémy s krvácením jako jsem mívala já když jsem brala antikoncepci (krvácela sjem 14 dní v měsíci ) tak by tě prohlídla i když krvácíš!!! ale pokud nemáš problém rozhodně nechod protože tě pošle domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Souhlasím, pokud nejdeš a akutním problémem, tak se přeobjednej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

Tak jestli nejdes s nejakym akutnim problemem, tak se preobjednej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 09:36

Jo ale já tam jdu s tím že už to mám 3 tyden takže nemužu čekat až mi to zkončí bohužel taky mi je to trapne ale hold tam proste musim. Poprve tam nejdu to zase ne :D zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
2716
15.1.13 09:36

Ahoj, já byla jednou kvůli kontrole při IVF a taky jsem z toho měla děs :roll: ale probíhalo to normálně. Byla jsem tedy ke konci, takže jsem nekrvácela nijak silně. Jediný co, tak jsem si místo tamponu vzala vložku. Dr. jsou na to zařízený, takže se nemusíš bát, že tam něco zamažeš. Než jsem slezla, tak mi Dr. dala do ruky ubrousky, kdyby to hrklo a jinak vše jako normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.1.13 09:38

Zakl - tak si nesundávej kalhotky, dej na wc čistou vložku a prostě se zeptej dr., co s tím… Určitě nebudeš první s takovým problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 09:39

@HanHa
Jo díky asi si vezmu ubrousek a bude stacit je to od toho kde se prevlikas asi 3 kroky tak snad neukápnu :D zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
15.1.13 09:39

No já byla týden po porodu a to byl mazec.. Pokud krvácíš už tři týdny, tak to problém je.. To ti nikdo neřekne, kdy to skončí.. Ale i tak bych to řekla už při objednávání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.1.13 09:40

Jinak doktor/ka je na to určitě připravená a má tam vložky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí