Na gyndu s MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.1.13 09:42

@Pipet
jo to mě taky napadlo ale já jsem hrozne stydlivá takže tak no :D ještě mě napadlo že by mě neco řekl sam co mam udelat mam dobreho dr vzdy spolu nejdriv vsechno probereme a pak teprve me vysetri. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 09:44

@gabriela82
no tak to jsem samozdřejmě řekla jinak to budu mit asi z HA a nebo z postinoru co jsem si brala pred 2 mes. asi to budou hormony ale i tak už mě to pekne vytačí jak mi to omezuje život :( zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
3478
15.1.13 09:46
@Anonymní píše:
Jo ale já tam jdu s tím že už to mám 3 tyden takže nemužu čekat až mi to zkončí bohužel taky mi je to trapne ale hold tam proste musim. Poprve tam nejdu to zase ne :D zakladatelka

aha, tak to jdi, on uz ti rekne co jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488

Tak to neřeš, vezmi si do ordinace přímo kalhotky do toho čistou vložku a uvidíš..pak to rychle sundáš a bude to hotovo :) je to nepříjemný to je fakt…ale to zvládneš držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
@Anonymní píše:
@HanHa
Jo díky asi si vezmu ubrousek a bude stacit je to od toho kde se prevlikas asi 3 kroky tak snad neukápnu :D zakladatelka

tak tak.. čistou vložku, ubrousek do ruky a to přeběhneš.. a i kdyby něco káplo, tak s tím holt musí počítat.. takových ženských tam chodí, neboj ;) Já jednou zažila, že řešil paní, co se jí „ztratil“ tampon.. čekala jsem u sestřičky před ordinací Dr.,takže jsem „něco málo“ zaslechla. A to podle mě musí být 100× horší. Taky pak zuřivě větral, než vzal další pacientku. Holt tam řeší různé situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
15.1.13 09:48

Hele v CAR se běžně chodí na UTZ 2.den cyklu…
Při krvácení..potratu jsem taky byla na UTZ a musela jsem to zvládnout
Tak se neboj…s dr.to vyřešíte…vezmi zásobu vložek, ubrousků a bude to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.1.13 09:53
@Anonymní píše:
@gabriela82
no tak to jsem samozdřejmě řekla jinak to budu mit asi z HA a nebo z postinoru co jsem si brala pred 2 mes. asi to budou hormony ale i tak už mě to pekne vytačí jak mi to omezuje život :( zakladatelka

jeslti beres HA tak staci vysadit..a mas po problemu…ja takhle krvacela temer tri mesice…doktorka porad rikala vydrzte..ono se s tim telo srovna.. nesrovnalo…takze byt tebou vysadim HA..prijde normalni MS…a az pak se objednam k doktorovi bez MS resit pripadne nejakou jinou HA

Příspěvek upraven 15.01.13 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.1.13 09:54

Já sem byla taky u doktora když sem krvácela po SP, nic příjemného to není, ale doktor je na to určitě zvyklej. nebuj on pomůže a bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 09:58

Ja jsem si to myslela ze to budu mit po HA a nebo to muze byt taky krvi moje mamka totiz taky jsi nechala dat antik. ale ten implantat do ruky tu tyčinku a krvacela pul roku pak ji to museli vytahnou a bylo to tiz že má špatnou srážlivot krve a nemuže mít hormonalni Antinu. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 10:04

Já jsem byla jednou na gynde s ms a to kvůli kvasinkam, nedalo se to vydržet a doktorka říkala, že to vubec nevadí, když je to akutní. Ale při běžné prohlídce bych se preobjednala.

• Citovat
  • Upravit
4742
15.1.13 10:51
@Anonymní píše:
Jo ale já tam jdu s tím že už to mám 3 tyden takže nemužu čekat až mi to zkončí bohužel taky mi je to trapne ale hold tam proste musim. Poprve tam nejdu to zase ne :D zakladatelka

Tak to určitě běž! To je problém, nevíš, kdy přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 10:57

@mikitaa právě řeším stejný problém už krvácím měsíc a začalo to až po vysazení HA (vysadila jsem v listopadu)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 17:47

Jo jinak u dr dobre proste jsem to přeběhla na kozu jak blesk :D jinak chtelo se mi strasne smat ( u mě normální když se stydím )… jinak mi napsal norethisteron a řekl že to mam z toho postinoru tak rozhozeny že ten cyklus potřebuje jen resetovat :D jinak jsem mu rikala že jsem se bavila s kamaradkou o tom že to muze byt z HA na to mi odpovedel že ty babske rady nemam poslouchat že on taky když se mu rozbije televiza tak jsi ji neopravuje sam ale zavola opraváře :D zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
85544
15.1.13 19:39

Tak pokud krvácíte 3 týdny v kuse a podobně, tak je to samozřejmě něco úplně jiného a doktor vás musí vyšetřit. Kamarádku doktorka vyšetřit nechtěla, krvácela skoro půl roku a nakonec se z toho vyklubala pokročilá rakovina děložního čípku! Bylo jí 21 let a myslela si, že krvácí kvůli HA. Jestli ale máte normální menses, tak bych se vždy přeobjednala, nepomůže to vám ani doktorovi (stěr z čípku bude blbě hodnotitelný kvůli krvi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 20:00

@blumen
no na štěry jdu za 2 mesíce proti rakovine DČ jsem očkovana ale to taky neni 100% to me napadlo taky protoze pritelova ex ji měla takže se to mohlo přenest asi jsem to dr měla říct tohle mě jako docela vystrašilo ted :( zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa