Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Včera v práci mi jedna brigádnice řekla, že si myslela, že jsem stejně jako ona na brigádě ke střední. Byla úplně rozražena informací, že mi je bezmála 30, mám dvě děti a jsem vdaná. Prý by mi řekla tak 18/19/20. Stalo se vám někdy, že se někdo seknul s odhadem vašeho věku?
Na 18 se teda cítím
snad s dětmi nevypadám jako sestra 😁 😁 😁
Ano, pořád. Vesměs jsem drobná, menší, štíhlá(vysportovana). Často nechodím rozhodně v kostýmku a s podpatky, spíš naopak, ležérně, nemám problém si vzít i dnešní módu mladých a do práce chodím s batohem na zádech, protože mě přestaly kabelky bavit tahat na ruce…takže třeba i v buse se mě ptají, zda chci celou jízdenku, zda nemám slevu na studenta.
Na vesnici na chalupě mi občas zatykaji, protože si myslí, že jsem asi mladší jelito.
Ale tak, mně to nevadí, rok od roku mi to spíše lichotí. Jsem ráda ve finále, že takto působim, jiné nádhery musí mít v sobě litry botoxu a výplní, aby vypadaly o 5 let mladší a já to mám v podstatě zadarmo ![]()
Jé, mě se to stává poměrně běžně, že lidi, kteří mě neznají, jsou překvapeni, že mám dvě děti, z toho jedno už plnoleté. A to jsem starší dítě měla ve 28 letech.
Jak jsem tak zaznamenala, všechny ženy na emiminu vypadají minimálně o pět let mladší. Což je zvláštní, protože v reálu jsem se nikdy s nikým takovým nesetkala. A abych odpověděla na tvou otázku, myslím, že vypadám přesně na svůj věk.
Prosimtě tady všechny vypadají o deset let mladší minimálně. Sebevědomí tu opravdu ženám nechybí
v reálu jsem takovou ženu ještě nepotkala ![]()
Nikdy mi nikdo věk neuhádl. Většinou hádají o 8 až 10 méně. Přikládám to krátkým vlasům a tomu, že mě nikdy nezajimaly drby, kdo s kým, za kolik a proč
.
Zrovna pred mesicem se jedna praktikantka divila, ze mam deti, ze si myslela, ze je mi max 25. Deje se mi to taky cely zivot. Pred 2 roky jsem si sla na pobocku zaridit aplikaci jedne stavebni sporitelny a skoro me tam vy. fakovali, co tam leze takovy mladoch
. V 23 me zvali na detsky den. Na vysce mi ve vratnici rekli, jestli vim, ze musim mit stredni skolu, abych mohla na vysokou. Ja ti nevim, proc se mi to deje. Rekla bych, ze nevypadam o tolik mladsi. Pred 15 lety jsem rozhodne vypadala jinak, kdyz koukam na sve fotky, tak tam rozhodne ty roky vidim.
Řekla bych, že vypadám na svůj věk. Ještě furt jsem v kategorii pod 40. Duševně se cítím mladší. Pracovní děti se vždycky ptají na věk. Všichni jsou zvědaví a taky jsou nejvíc upřímné zrcadlo všeobecně. Když se ptám, jaký mají odhad, tak říkají míň, než je reálné číslo. Když řeknu kolik opravdu mám, tak mají radost, že jsem mladší, než je jejich mamka a taťka. Nebo přibližně ve věku jejich rodičů.
Já jsem nedávno takovou ženu potkala. Babičku kamarádky ze školky. Setkali jsme se i s dětmi na hřišti, přijela na (neelektrickem) horském kole, byla štíhlá, upravená, aktivní a měla jiskru v oku. Víc než 70 bych jí neřekla ani náhodou, bylo jí 75.
U sebe si netroufám odhadovat a ani nemám tu potřebu. Stačí mi, že inbody vyhodnotil, že můj metabolický věk je o dost nižší než ten skutečný.
No, lidi mi tipují o 5-10 méně. Ovšem jen ti, kteří si to myslí a chtějí zalichotit, že. Když povím, kolik mi je - jé, já ti tipovala tak o 10 méně, vypadáš skvěle. Ale ti, kdo si myslí, že vypadám o 20 let starší, tak to neřeknou, že
Nějak se neobklopuju hulváty, co by řekli - jo to je tvoje dítě, sem myslel že vnouče!"
Já sama se hodnotím jako na svůj věk dost dobrý ![]()
Figura solidní, váhu si držím, vrásky nějak jsou, no.