Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Serpentini píše: Více
Taky koukám, chtěla bych ty štíhlé, vysportované, topové a luxusně vypadající vidět, všechny vypadají o 10 let mladší, všechny vydělavají kilčo, mají vilu, luxusně uklizeno, nejlepšího chlapa.
a pak, že na světě není krásně ![]()
Odpověd na otázku, je mi 27 a na to taky vypadám, někdy i starší, asi záleží na uhlu podhledu, vidím ženy, v mém věku, které jsou na tom mnohem hůř, ale ty nemají emimino. ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Mám to obráceně. Teda 15 je moc, ale o dost méně než ráno:-)
Jasně že vypadám mladší než jsem, to je jasný ![]()
Já na sobě samozřejmě vidím že už nejsem žádná dvacítka, ale hodně lidí si myslí že mi je méně. Když mi bylo 28 a jela jsem s dcerou na pohotovost, tak mi lékař tykal a ptal se kdo jako jsem. Když jsem řekla že matka, tak pěkně čuměl ![]()
Tak do 35 jsem, myslím, vypadala o nějaký ten rok mladší. Co jsem dostala od života po papuli, už tyto potíže nemám ![]()
ALE jednou jsem v metru viděla -bytost- u které jsem nebyla schopna určit věk ani pohlaví.
Kdyby mi ta osoba řekla „jsem Alena a je mi 41“ nebo „jsem Aleš a je mi 13“ tak pokrčím rameny a vezmu to jako fakt. Je to 12 let dozadu a stále mně to straší ![]()
To, že nikoho v reálu neznáte, neznamená, že neexistují. Holt toho ještě moc neznáte, no ![]()
Tak mi hádají min. Jeste v porodnici mi paní na pokoji rekla, ze myslela, ze jsme cca stejne staré. A ja si opravdu myslím, ze menší lidé působí mladší.
No ale od porodu a stresu po něm mi začaly sedivet vlasy, takže teď vypadám na svůj věk, ne-li starší ![]()
Vypadám tak na 20 plus. Mám šedé vlasy ve stádiu růstu, teď zrovna krátký babkovský patvar styl patizon a jsem tlustá. Zdraví mě babky na zastávce a zapředávají se mnou hovory o zdravotních neduzích ![]()
Řekla bych, že můj vzhled k věku odpovídá (je mi 30), ale v práci se mi stalo, když jsem zvedla telefon, představila jsem se jménem firmy, tak mě paní v telefonu požádala, jestli by mohla mluvit s někým dospělým. Pak se mi omluvila a prý si podle hlasu myslela, že mluví s nějakou dívenkou.
Tak nevím jestli jen špatně slyšela. ![]()
@Asta135 píše: Více
To, že vám jeden člověk zalichotí přece hned neznamená, že opravdu vypadáte mladší. Myslím, že nikdo by vám do očí neřekl, že vypadáte o 10 nebo 20 let starší. Většina lidí vypadá na svůj věk. To jen tady na emiminu každá vypadá minimálně o 10 let mladší.
Mně je 27 a řekla bych, že vypadám cca na svůj věk.
Tak ted uz ne…ale v mladším veku obcas ano…otazka je nakolik to bylo myšleno vázne
Ale stávalo se mi, ze mi casto neverili, ze mam deti…mela jsem druhé ve 24. a postava zůstala stejna
@onajeblond píše: Více
Ale ono to není o štíhlosti ani vysportované postavě. Já si vždycky myslela, že vypadám na tolik, kolik mi je. Však mám doma zrcadlo…..
Tam vidím tu unavenou ženskou s nadváhou, lehce povolenej ksicht, šedivý vlasy, co maskuju barvou. Věkem 45+. Když je šero, řekla bych si max 44
. Ale v poslední době se potkávám s tím, že si lidi myslí, že jsem věkem tak 10 mínus. Upřímně nechápu. Možná je to tím, že dřív ty lidi před padesátkou fakt vypadali jinak, byli unavenější, vrásčitý, šedivý….. Dneska o sebe ženský dbají, výživa, kvalitní kosmetika udělají hodně, taky elán a chuť do života. To všechno se na celkové vizáži projeví. Já si věk u lidí teda odhadovat netroufám, chybí mi v mozku buňky na rozpoznávání tváří a nerozeznám ani ten věk. Ale v poslední době se mi stalo, že se mě ptali, jestli neplánuju třetí dítě. Když jsem se zasmála, že už mám věk na vnoučata a přiznala kolik mi je, tak na mě koukali asi tak….
. Ono od určitýho věku stárneš skokově, takže dlouho vypadáš pořád stejně a pak najednou, během měsíce, ti na ksicht skočí deset let navíc. Podle reakcí okolí vypadám výrazně mladší, já osobně si to nemyslím, často za tím hledám potřebu zalichotit, i když ty lidi nemají potřebu lézt mi do perdele. Jo a plat mám jako státní zaměstnanec tabulkovej ( čti k pláči), manžel prochází krizi středního věku ( čti totálně na zabití) a ve vile nebydlím. Tak aspoň ten mladší ksich, no ….. ![]()
Dávejte sem fotky, každý uživatel 3: jednu v 9. ráno, druhou v 15.00 a třetí ve 22.00.
Jo jo, kolorit eMimino, tyhle diskuse se tu periodicky opakují.
Kamarádka ve 25 letech nastoupila na základku jako učitelka, šla na oběd a kuchařka ji servala, že může jít jen s učitelkou.
Sestřenici nechtěla nová vychovatelka ve družině předat syna, že nemá papír, že může jít se sestrou.
Mě si lidé dlouho pletli s klukem. Ve 26 letech mi říkali chlapče a tykali mi, takže hádám, že mi tipovali pod 18
Ale měla jsem krátké vlasy. To jsme se k sobě tulili s teď už manželem a vyslechli jsme si „chlapci, nechte si to na doma“. Jen mě držel kolem pasu.