Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, prosím máte(a jaké)zkušenosti s Multiimunitem a nebo s Imunoglukanem?
Imunoglukan bereme od října a stejně má malá od konce září co 14dní rýmy…takže nám teda nepomáhá
@pannda píše:
Imunoglukan bereme od října a stejně má malá od konce září co 14dní rýmy…takže nám teda nepomáhá
u nás totéž
Bohužel nemám zkušenost, ale nám se osvědčili bylinné kapky na posílení imunity..bereme je celá rodina…dceři je dávám od 4 měsíců(nyní 21měs.) a vůbec mě nemarodí..poslední slabší rýmu měla v říjnu jinak celou zimu je v pořádku.
@aandulka No a jaké ty kapky? Malémnu dávám laktobacílky, ta imunita se tvoří ve střvech a laktobacily jí výrazně pomáhají. Takže laktobacily, kojenéí a malej ještě neměl nic, i když já už jsem mezitím měla 2 ATB ![]()
Koupila sem imunoglukan, bereme zhruba 14 dní a zatím dobrý, v tomhle období měl rýmu snad co týden, ted nic. Ale nemusí to mít souvislost.
Já nevím jestli to můžu napsat..aby mě admin nesmazal.
Je to bylinná Alfa 100% přírodní, dětem upravuji dávkování a my ji s manželem nebereme pravidelně, ale stačí to. Je protizánětlivá a částečně antibiotická a opravdu i když se těmto bylinkám věnuji tak na ně nedám dopustit.
Ale malým dětem opravdu stačí pár kapek třeba do čajíčku.
Ten imunoglukan je docela draždí u nás ho mají120ml přes200-,a za250ml chtějí349-,
My jsme měli ten multiimun za120-, cena skvělá ale neviděla jsem žádnou změnu. Od té doby co malej chodí do školičky tak stále jsme nemocní ale to každá znáte..
Já mám zkušenost s Imunoglukanem, syn (4,5 roku) měl na podzim angínu, 2× střevní virózu, doktorka nám doporučila tento sirup. Je fakt, že do teď neměl angínu ani chřipku, jen párkrát slabou rýmu. Nechci ale tvrdit, že to je tutově sirupem a že to je nějaký zázrak.
Na jaře mu to dám znovu.
@Jarýsek87 u nás mají to malé balení imunoglukanu za 169kč, lahvičku máme na měsíc, dávám minimální dávku, vzhledem k váze.
Ahoj,
mala byla celkem casto marod, takze jsem vyzkousela asi milion pripravku, vcetne imunoglukanu.
Ted bere Aerius tbl. a k tomu echinaceovy sirup od Megafytu a parada. Treba ji zacne tect z nosu, zakasle a za dva dny je to pryc. Pred tim by se ji rozjela chripajzna jak hrom.
Nevim, jestli je to jen nahoda, ze uz je vetsi a ma silnejsi imunitu, ale fakt od ty doby, tuk tuk na drevo, mame pokoj a je zdrava jak ripa.
I presto, ze chodi mezi deti.
Imunoglukan jsme brali a malej měl celý podzim rýmy a semtam kašel. Takže za mě vyhozené peníze. Oni tam teda píšou, že je nutné to brát dlouhodobě, takže aby to učinkovalo na ten podzim, tak bychom museli asi začít už v létě, ale upřímně mě to nijak nenadchlo. To druhé neznám. Ale syn prodělal pásový opar, dostali jsme doporučení brát vitamíny s obsahem vitamínů skupiny B a začala jsem mu dávat Pikovit - od té doby je po rýmách, kašli, naprosto zdravé dítě a to je v podstatě několikrát do týdne v kolektivu. Takže v něm jedeme i nadále a opravdu ťukám.
Ahoj, nevím, jestli to není placebo, ale od prosince má mladý multiimun a zatím se drží.. předtím byl 6 týdnů doma - opakované záněty a pod.. teď chrble, když je smog, jinak nic.. ale modlím se, za 14 dní má mít prázdniny, jet k babi, takže jestli do té doby přežije chřipkovou, co tu zrovna u nás je, tak Ti řeknu, že to funguje ![]()