Vřídky na chodidlech u dítěte

10
4.2.13 22:16

Vřídky na chodidlech u dítěte

Ahoj holky, chci se zeptat, mé tří leté dceři se včera udělaly na chodidlech červené vřídky - vypadají jako nezralé podkožní akné. Dcera nemůže chodit doma ujde tři kroky a hned začne lézt po čtyřech, protože jí to bolí. Dneska jsme byli u doktorky a tak jí vzala krev, která je v pořádku. Dále nás poslala ke kožnímu a ten nám napsal dubovou kůru a Cutivate krém, čemuž moc nevěřím. Jinak je bez teplot, klidná, žádné očkování apod. Jen posedává. Nevíte co to může být, jsem z toho na palici. Zítra jdeme znovu ke kožnímu, tak uvidíme. Díky za názory, či zkušenosti. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
4.2.13 22:47

Ve 20-ti se mi na kloubech rukou a nohou (lokty, prsty, kolena) a šlapkách udělala tvrdá vyrážka velkosti velké čočky, která bolela.
Dr to nazvala šíleným názvem, pichali mi kalciovku a nakonec zjistili nějakého bacila v krku. Vzniklo to vlivem kombinace nachlazení+stres.
Po čase se to udělalo znovu a dali mi zrovna ATB. Od té doby to mám několikrát do roka - jen na rukou a nechávám to tak. Během 1-2 týdnů se vyrážka ztratí a kůže se oloupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
4.2.13 22:49

Ahoj, a neměla před tím teplotu? a má to jen na chodidlech, jinde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
6.2.13 19:17

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.13 15:41

Dopadlo to tak, že dneska po týdnu už zase chodí a je to lepší - do školky ještě nechodí mám ji nechat doma. Dubová kůra a mast zřejmě pomohly, ale byly jsme znovu u lékařky ve středu, tak ji udělala výtěr z krku (na Streptokoka) a další krev poslala do nemocnice na větší rozbor. Výsledky budou až za 10 dní, takže pak dám zase vědět. Kožní nám řekl, že v našem městě řádí momentálně nějaký virus a taky hledal, zda to nemá na puse, či dlaních - což neměla a byla bez teplot.
Jinak od kamarádky jsem se dozvěděla, že to mívají děti do tří let a většinou to po týdnu odezni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
10.2.13 21:35

Ahoj, trochu to vypadá jako nemoc ruka, noha, pusa. Na druhou stranu tam před výsevem vyrážky bývá teplota a vyrážka je také na dlaních a okolo pusy, tak uvidíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.2.13 21:31

Tak píši, jak dopadla naše nemoc na chodidlech. Jsou v pořádku, chodí a nyní se jí loupe kůžička, kterou mažeme. Co se týče krve tak vše bylo naprosto v pořádku i testy na Streptokoka. Doktorka taky neví čím to mohlo být, ještě se s tím nesetkala. Ještě mě tak napadlo, jestli to nemohla mít z našeho pobytu ve wellnes, kde jsme absolvovali koupele, bazény a hodně se chodilo bosky, tak třeba nějaká alergie? Nyní bojujeme s pořádnou chřipajznou. Mějte se a díky za infa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí