Na pracák nebo do práce dilema

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.12.13 17:24

Na pracák nebo do práce dilema

Holky v pátek mi končí rodičák, po 6 letech strávených doma s dvěma dětma. Naskytla se mi příležitost jít pracovat do jednoho obchodu jako prodavačka. Směny jsou následující po, ut od 7.00 do 13,30 středa 7,00 do 15,30 čt a pá volno víkend od 12,00 do 18,00 další týden je víkend volný a dělá se čt a pá odpoledne. Manžel chodí z práce až v 9 večer. Ta práce by byla pd školky přes cestu-žádné dojíždění. Jde o to že školku mám pouze pro jednoho, dcera má ted tři roky a tu nevzali. Babička se mi nabídla, že pohlídá. O víkendu by hlídal manžel a 1 za 14 dní co bych měla ty dva dny odpoledku by mi chodila pro malého babička. Nemůžu se rozhodnout jestli to vzít nebo ne. Manžel nás uživí, ale já cítím, že už potřebuju mezi lidi 6 let s dětma doma je dlouhatánská doba. Navíc tu práci už jsem dělala a vím co obnáší, ale přesto se nějak nemůžu rozhodnout, máte někdo nebo měli jste takové dilema jako já a co byste na mém místě dělali. Vzít tu práci nebo jít na pracák :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3733
2.12.13 17:27

:hug: v dnešní době? neváhej - práce je málo, co by za to jiní dali!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173

Je tady pár témat, že není hlídání není práce atd. a ty máš vše atak co řešíš, jestli se ti chce pracovat? nikomu se do práce nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější

8o 8o 8o co chceš slyšet? Máš možnost jít do práce, tak jdi ne? Nebo máš nárok na příspěvky od státu a chceš je využít? Nj válet se doma za soc. dávky by chtěl každej :roll:

• Citovat
  • Upravit
2044
2.12.13 17:28

No já bych každopádně vzala tu práci, když máš možnost hlídání, tak co řešíš, co by za to jiné maminky daly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.12.13 17:28

Šla bych do práce, když máš možnost hlídání. Přijdeš na jiné myšlenky a můžeš si klidně při tom hledat práci jinde, třeba s lepšíma směnama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
2.12.13 17:29

To je na tobě, když nutně nepotřebuješ finance, že manžel vás uživí tak to můžeš zkusit a když to nepůjde tak jít na pracák až pak, a když budeš mít hlídání a vychází ti to, třeba se pak naskytne něco co bude pro tebe lepší než tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.12.13 17:30

Neváhala bych a práci vzala, na pracáku tě žádné štěstí nečeká.
Lepší nějaká práce než žádná nebo dlouho hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.12.13 17:31

To je teda dilema :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
2.12.13 17:32

Velice zajimava diskuse

• Citovat
  • Upravit
Missy_X
2.12.13 17:33

Určitě to vem, kór když je to takový kousek od školky :mavam: :mavam: v dnešní době není práce, tak buď ráda za takovou nabídku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.13 17:34

Já mám i strach o tu babičku má 70 let a ty moje dvě děti jsou takové živější a hlučnější. Školky u nás jsou přeplněné a soukromé jsou tu 2 taky plné. Babička je sice vitální, ale i tak prostě člověk nikdy neví. Já pracovat chci, ještě nikdy jsem na pracáku nebyla vždycky jsem pracovala. Před skončením rd jsem podepsala vypověd v té původní práci, protože mi nevyšly vstříc se směnami, dělali se 12 nebo 16 tky a to do 11,00 večera. já vím, že ostatní maminky by byly rády za takovou práci já taky, ale prostě kdybych měla tu školku i pro tu malou.Snad to babička zvládne to je to z čeho mám víceméně strach.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
2.12.13 17:36
@Anonymní píše:
Já mám i strach o tu babičku má 70 let a ty moje dvě děti jsou takové živější a hlučnější. Školky u nás jsou přeplněné a soukromé jsou tu 2 taky plné. Babička je sice vitální, ale i tak prostě člověk nikdy neví. Já pracovat chci, ještě nikdy jsem na pracáku nebyla vždycky jsem pracovala. Před skončením rd jsem podepsala vypověd v té původní práci, protože mi nevyšly vstříc se směnami, dělali se 12 nebo 16 tky a to do 11,00 večera. já vím, že ostatní maminky by byly rády za takovou práci já taky, ale prostě kdybych měla tu školku i pro tu malou.Snad to babička zvládne to je to z čeho mám víceméně strach.

no já nevím co řešíš? tak buď to babča zvládne nebo ne, to musíš vědět ty. Pokud vás muž uživí, můžeš zůstat ženou v domácnosti.

• Citovat
  • Upravit
36504
2.12.13 17:38
@K-Black píše:
no já nevím co řešíš? tak buď to babča zvládne nebo ne, to musíš vědět ty. Pokud vás muž uživí, můžeš zůstat ženou v domácnosti.

Jednou s minimálním důchodem, protože nebudeš mít odpracováno. Pokud jsi po 6 letech na RD ještě trochu použitelná, po dalších letech doma budeš nepoužitelná úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.12.13 17:39

Prostě to budeš řešit časem, jak se to vyvrbí. Víš kolik mamin na mateřské nebo bez práce by rádo hlídalo děti aspoň za nějaký peníz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat