Na přání císařský řez?

43
28.8.17 12:22

Na přání císařský řez?

Zdravím maminy, chtěla bych se zeptat když bych chtěla rodit císařem musí to být z nějakých důvodů? Mám strach rodit přirozenou cestou protože jsem měla zlomenou pánev a bylo mi řečeno ze u porodu s tim budu mít problémy a do toho mam panev úzkou predem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
28.8.17 12:23

Ano, musí byt lékařský důvod, který posoudí porodnice, kde budeš rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
28.8.17 12:25

Lekarsky duvod je nezbytny, nehrn se do operace pokud tu na ultrazvuku nenajdou problem skrs panel, byvala zhojena zlomenina duvod neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 12:27

To posoudí gynekolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
28.8.17 12:31

Posoudí to v porodnici, ale nemějte strach. Moje sestřenice si taky zlomila pánev, bylo jí řečeno, že bude ráda, když odnosí jedno dítě a půjde na císaře. Ale.. Šla normálně a vše bylo naprosto vpořádku, skoro se jí to narodilo na chodbě. Neměla žádné problémy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
28.8.17 12:35

Tvůj zdravotní stav posoudí gyndař a definitivně se o způsobu porodu rozhodne až v porodnici. Ale on císař taky není žádný med, mám za sebou dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.8.17 12:58

Ahoj, oficialne cisarsky rez samozrejme mit duvod musi, ale chodi to naprosto jinak, teda aspon v Praze. Jen kolem sebe mam nejmene 10 holek, ktere si cisarsky rez zaplatily. Domluvily se s dr a bylo to. Dnes naprosto normalni. Samozrejme, ze cisar neni taky zadny med, ale opet- mnoho kamaradek a kolegyn, ktere maji vice deti a prodelaly oboji, a se kterymi jsem se proto pred svym vlastnim porodem ze strachu radila, mi jednohlasne reklo, ze cisar je mnohem konfortnejsi, ikdyz bricho pak boli, a ze to s prirozenym porodem nelze srovnat. Ale tim rozhodne nechci rozpoutat diskuzi, co je lepsi, pouze ti sdeluji, co bylo z mnoha zdroju receno mne. Pokud bych mela nekdy zlomenou panev, nevahala bych ani minutu a cisare si zaridila. Kamaradka mela s panvi taky problem kvuli drivejsimu urazu, dr ji rekl, ze bude stejne rodit normalne, a u porodu mela komplikace, ktere nechci ani zminovat. Ano, muze to byt ok, ale nemusi, takze ja bych osobne neriskovala. :kytka:

Příspěvek upraven 28.08.17 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.8.17 13:00

Ahojky, ve čtvrtek se budu ptát na plánovaný císařský řez-protože u prvního porodu mi šlo doslova o život, byl velmi komplikovaný, takže mám panickou hrůzu rodit přirozenou cestu, byť přijdu o ten krásný zážitek, bojím se, moc, takže uvidíme
myslím že když by jsi měla opravdu nějaký podobný problém, na neurologii ti napíší potvrzení o nějakém bloku, či úzkosti z porodu, a ano, pak může bý´t naplánovaný císařský řez-já to tak chci také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.8.17 13:02

@nikol2792 Ano, o tomto jsem taky uz slysela, ze kdyz ti to napise dr, tak v pohode. A kdyby ti to nahodou nikdo nenapsal, tak bych si to proste zaplatila u nejakyho dr, jak jsem psala v prispevku vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.8.17 13:05

@nevia právě nikdy clovek nevi co se může stát.. Mam z normálního porodu celkem velky strach, protože ani nevím jestli to že mám úzkou pánev nemůže mít další vliv.. :( každopádně do porodu mám času dost začínám teprve druhy trimestr ale jsem zvedava tak si zjistuji jak to vlastně je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
28.8.17 13:07

Jasne ze to jde… Chce to teda mit alespon malinko podchyceny a posichrovany. Zajdi si za jakymkoliv psychologem, rekni, jaky strach mas z porodu atd…napise ti papir a je to.
Treba v Podoli to takto funguje zcela bezne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.8.17 13:09

@Křehulka85 to by mě nenapadlo ale špatný nápad to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.8.17 13:11

@Leila156 Ta uzka panev by problem byt snad nemela, rodi spousta velmi utlych holek.
Ale bala bych se te zlomene panve. Dnes rodi planovanym zaplacenym cisarem kazda druha, vubec bych se nestresovala, a rovnou si cisare na tvem miste zaridila- bud zaplatila, nebo pozadala dr, aby ti napsal doporuceni. Nemas kristalovou kouli, takze nemuzes vedet, ze to bude OK, a navic, kdyz mas z porodu velky strach. Preju at to vse dobre dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.8.17 13:12

@nevia dobře moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.8.17 13:13

Také si myslím, zkrátka já se zeptám nejdřív na gynekologii p. doktora-co s tím? že opravdu mám velký strach a anechci se poslední trimestr jen stresovat porodem, opravdu už těd se mi o tom zdá a to jsem teprve na začátku, takže to chci mít dořešený co nejdříve-už jsem četla že stačí potvrzení-bud z neurologie-od psycholožky-zajdeme k ní a řeknete-ano opravdu mám panickou hrůzu, myslím že bych se jen stresovala, napíší papír a je to…ani nevím kolik by to mohlo stát, když je na to potvrzení bude to snad zdarma, pokud to chce někdo vyloženě zaplatit kvůlipohodlnosti-tak to netuším možná 30 tisíc? víc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí