Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nas pustili z porodnice v patek a sli jsme na prvni navstevu taky az ve stredu. Ja se pro zmenu nemohla nekolik dni dovolat pediatricce s kterou jsem byla dohodnuta, tak jsem narychlo shanela jineho. Je to v pohode, pokud miminu nic nechybi, tak nemusis plasit
Máš pocit, že dítěti něco chybí? Pokud ne, tak se nestresuj a klidně zajdi až ve středu ![]()
Správně by se mělo do 24h od propuštění (tedy to jsem měla ve zprávě) nás pustili v sobotu dopoledne, v pondělí ráno jsem volala a v době návštěv v po přišel doktor. Pokud mimči nic nechybí neřešila bych, pokud se budeš líp cítit že ho někdo prohlídne, zkus najít jiného pediatra..
Pokud diteti nic neni, po tydnu staci. My sli s prvnim az po 10ti dnech ( zrovna byly vanoce). Pokud diteti neco je tak jdi do nemocnice.
HLavně se nestresovat, také moje pediatrička měla dovolenou, úplně mne to rozhodilo, šli jsme k náhradní, také po týdnu a vše ok. Když kojíš a dítě papá a spinká, je vše v pořádku.
S první mě pustili v pátek, volala jsem v pondělí zastupující doktorce a ta měla poradnu až ve středu. Takže pět dní a s mladší ještě dýl pač se narodila mezi svátky ![]()
Chybí mimču něco?
Tyjo, docela se divim, nas pustili z porodnice v sobotu a v nedeli k nam prisla detska sestra. Ja myslela, ze takhle chodej domu normalne ![]()
Nás pouštěli z porodice až 5tý den s oběma holkama, u objednávání se u pediatričky (volala jsem ještě z porodnice), jsem se vždy dozvěděla, že by to mělo být do týdne, takže si myslím, že v pořádku. Tam jde hlavně o převážení.
@Nymphetamine píše:
Tyjo, docela se divim, nas pustili z porodnice v sobotu a v nedeli k nam prisla detska sestra. Ja myslela, ze takhle chodej domu normalne
To je naopak velký luxus!
@Nymphetamine píše:
Tyjo, docela se divim, nas pustili z porodnice v sobotu a v nedeli k nam prisla detska sestra. Ja myslela, ze takhle chodej domu normalne
Naše pediatra také chodí domů. Přišla u obou dětí, do dvou dnů od propuštění z porodnice.
@Nymphetamine k nám chodila domů, dokud malej nedosáhl na 3 kila (min. 4×).
Klid, +- nějakej den fakt neva ![]()
@Nymphetamine píše:
To je luxus. A to si ještě některé maminky stěžují, že se jim dr. sáčkuje domu ![]()
Malá se narodila v sobotu večer, ve středu nás pouštěli, ještě z porodnice jsem volala k doktorovi a objednali nás až na další čtvrtek, takže malá měla 12 dní, když ji poprvé viděl. Pokud je miminko v pohodě, tak bych to vůbec neřešila.
Ahoj vsem, prosim o radu. V sobotu me pustili s malym z porodnice a pediatr u ktereho jsem zaregistrovana ma dovolenou, a zastup ma az od stredy. Volala jsem nahradni lekarce a sestra mi sdelila ze se vraci z dovolene az zitra tak mam zitra zavolat. Chci se zeptat, po jak dlouhe dobe musi nejdele novorozence prohlednout pediatr po navratu z porodnice? Neni pozde prijit k pediatrovi az ve stredu? Mam docela obavy. Ve stredu mu bude tyden.