Na rýmu jen Sinupred

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
236
26.5.17 15:27

Na rýmu jen sinupred

Ahoj děcko (3) mi marodí s rýmou už dva měsíce, takže já věčně na paragrafu amudra furt jen sinupred a fenistilove kapky a tak dokola. Já jsem to chytla taky a oba jsme měli žluto zelené hleny tak to nám tedy pak napsala pamycod ale ten malému pomohl tak na tři dny a pak opět rýma. V současné době žluté hleny a doktorka s tím nechce nic dělat. Prej by mu nic nedávala. Jenže dítě se mi v noci dusi hlenama a já jako fakt nevím, co dál. Je nevyspalý a protivný, to se mám jako s tou rýmou smířit a i přes remcani učitelek ho do ty školky dávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
26.5.17 15:31

@mama67 to chodíš k dětské? Pokud ano, tak bych zkusila zajít na ORL. Žádanku mít nemusíš.
A jinak bych si od dětský nechala napsat potvrzení pro učitelky, že dítě může do kolektivu.
Vyplachujete něčím pravidelně nos? Mořská voda, vincentka? Dobrá je konvička na proplachování. Třeba by to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
26.5.17 15:32
@mama67 píše:
Ahoj děcko (3) mi marodí s rýmou už dva měsíce, takže já věčně na paragrafu amudra furt jen sinupred a fenistilove kapky a tak dokola. Já jsem to chytla taky a oba jsme měli žluto zelené hleny tak to nám tedy pak napsala pamycod ale ten malému pomohl tak na tři dny a pak opět rýma. V současné době žluté hleny a doktorka s tím nechce nic dělat. Prej by mu nic nedávala. Jenže dítě se mi v noci dusi hlenama a já jako fakt nevím, co dál. Je nevyspalý a protivný, to se mám jako s tou rýmou smířit a i přes remcani učitelek ho do ty školky dávat?

Na orl jste byli? POkud ne, tak bych šla v první řadě tam(není potřeba doporučení), nechala udělat výtěr, aby se mohla event. cíleně nasadit atb, kdyby tam byla nějaká bakterie. A mezitím můžeš zkusit stříkat mořskou vodu, ještě lépe dělat výplach nosu rhinokonvičkou a smrkat…ale pokud jsou sople pořád barevné, bude tam pravděpodobně bakterie, kterou je potřeba přeléčit, jinak to bude pořád dokola. držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
26.5.17 15:40

Ano, chodíme k dětské. Na proplachování používáme physiomer a na ORL jsme tedy ještě nebyli. Musí se tam objednávat, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
26.5.17 15:42
@mama67 píše:
Ano, chodíme k dětské. Na proplachování používáme physiomer a na ORL jsme tedy ještě nebyli. Musí se tam objednávat, nebo ne?

Můžeš zkusit zavolat na nejbližší orl a domluvit se, jestli je lepší objednání, nebo můžete přijít a vysedět. A le většinou to jde tak i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
26.5.17 15:44

@mama67 to bude jak kde. Si zavolej a oni ti řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
26.5.17 15:46

Já jsem teď volala, ale už tam nikdo není. Jinak tu konvičku malej nedá, proplachování mu nos, to by měl hysterak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
26.5.17 15:49

Bezte rovnou na ORL. Ja uz to jinak nedelam. Prvne jdu k nasi pediatre, kdyz jeji lecba do tydne nezabere, jdu rovnou na ORL. S obema klukama tak chodim (4 a 1 rok). Bez zadanky a nikdy problem nebyl.
Vetsinou se objednavat nemusi, protoze tohle jsou celkem akutni nemoci. Akorat se pak i dlouho ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
26.5.17 16:23

@mama67 zajdi na ORL. Syn (4,5 roku) mel to same 3 tydny, pak jsem zasla uz na ORL - zahleneny cely, dostal na tyden ATB a Pamycon do nosu. Do 3 dnu vyrazne zlepseni. K ATB jsem mela taky davat kapky Sinupret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
26.5.17 18:11

Zajit na ORL, at udelaji poradne vysetreni a posilovat imunitu. Na rymu mam osvedceny Tymianovy krem. Pokud se to takto vraci, tak ani Pamycon nepomuze, tam uz to je na to ORL. Jinak co se tyka skolky, tak se zelenou rymou bych nedavala ditko, protoze ta je infekcni :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA