Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak se to ve mně zase pere.
Přítel právě odjel s dětma k rodičům na silvestra. Vrátí se až 1. někdy večer. Na jednu stranu si říkám - fajn, uklidím si, nemusím se česat apod, ale na druhou stranu je mi líto, že tu budu sama.
Moc dobře věděl, že s nima jet nemůžu, protože zítra jdu na denní do práce a někdo tady musí zůstat se psama, protože při petardách šílejí. Jenomže děti si prostě duply a přes to nejede vlak. To, co bych chtěla já, je na vedlejší koleji.
Jinak si rozumíme. V posledním týdnu jsem mu hodně pomohla - finančně. Dělala jsem to absolutně nezištně, prostě je to potřeba, tak to zaplatím. Neřeším to.
Poslední volný večer (bez dětí) měl depresi, takže se se mnou vůbec nebavil. Když jsem přijela z noční (o tři hodiny později, protože jsem mu zařizovala ješt nějaké věci), tak mě po dvou hodinách spánku budil, ať vstávám a jdu za nima.Ovšem u stolu se se mnou opět nebavil. Prostě posledních pár dní byla komunikace na bodu mrazu.
A teď si prostě odjeli. Ani jsem raději nevstávala z postele, protože jsem nechtěla, aby mě viděl brečet. Bez jakéhokoli - promiň.
Jistě nepotrpím si na silvesrovnské oslavy, ale aby se sbalil a odjel a já byla sama?!!!!!
Jsem asi sobecká mrcha, ale nějak si nemůžu pomoct. Hrozně mě to mrzí a plánuji, že mu nevezmu ani jeden telefon - pokud tedy bude volat. Aby mu docvaklo, že se měl zachovat trochu jinak.
Tak to bych se asi zlobila taky
hodně by mě tohle chování zrovna na noví rok mrzelo ![]()
Psala jsi ze máš zítra denní,a co sebrat psy a jak dojdeš z práce odjed za nima? ![]()
A nějaká kamoška by tě tam nezavezla,teda pokud to není daleko.. ![]()
kup si šampíčko, napust si vanu a udělej si hezký večer a odpočiň si
Naprosto tě chápu, také by mě to mrzelo, ale myslím si, že si jde užít večer spolu i jindy než na Silvestra. Sobecká nejsi, měl se zachovat jinak, ale je to jen chlap ![]()
Taky by mi to bylo líto. Ale zkus být nad věcí, prostě si udělej večer podle sebe, bude to pro tebe lepší než se v tom utápět.
Aháá,škoda.A nebo jak píše rybkabezvody napusť vanu a relaxuj.
A nebo si někoho pozvi,ať nejsi sama..
![]()
Taky si říkám, že bych si měla udělat pěkný večer s vanou a vínem, ale zatím se ve mně pere ublíženost se sobectvím. Snad to bude zítra lepší.
Taky by mě to dost mrzelo a příteli bych to dala znát.Měli jste si o tom promluvit hned narovinu.
Ale když už se nedá nic dělat,co třeba si pozvat domů nějakou kamarádku a udělat si dámskou jízdu?Zkus na to nemyslet,že jsi sama a udělej si hezký večer.Pusť si film,jídlo do postele,rozmazluj se.
Pokud byl „v depresi“ až potom, co se musel takto rozhodnout mezi dvěmi stranami, tak z toho asi taky není nějak šťastný. „Bohužel“ máš chlapa s dětma a děti zkrátka pro něj budou priorita, i kdyby mezi vámi jinak panovala láska nebeská.
Taky třeba není úplně nadšený z toho, že máš hned na Nový rok směnu, možná má pocit, že jsi si to mohla nějak prohodit a jen to neřekne nahlas. Chlapi jsou mistři v hledání viny kdekoliv jinde, jen ne u sebe…
Zas až tolik bych se v tom nepitvala, až budete mít zase volný večer bez dětí, tak si někam vyrazte a pořádně si to užijte. ![]()
Lemaz neblázni..Neber si to tak..
Já myslím, že ani tak nejde o silvestra o to kde kdo s kým bude, ale o to, že máte nějaké problémy, z jeho strany finanční - odrážíš se mu to na náladě ( kdo by byl v radostné náladě, kdyby za něj partner něco platil
)..
Ty přece stejně musíš druhý den do práce, se psi někdo musí být a to co chci napsat nazávěr je asi úplně nejdůležitější -DĚTI BUDOU VŽDY NA PRVNÍM MÍSTĚ..
A nemyslím to zle..Mají i další členy rodiny, tak proč za nimi nejet?
Nebuď uražená..to jsou jen takové malé křivdy - kdo kdy nezavolal, kdo první pozdravil, jak se kdo podíval..Nevyřčené výčitky ..
Všechno co cítíš máš říct a nemusíš pak plakat do polštáře..nejsi malá..
Když nemluví on, neznamená to ,že se máš nafouknout taky..
Užij si to se psíky
![]()