Na víkend k babičce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
26.1.11 16:40

Zkusila bych a uvidis :wink:

taky jsem ze zacatku zkousela,babicka byla u nas,nejdriv spani pres obed,pak i v noci a pak zacala k babicce chodit a ted uz tam je dva dny v tydnu a spokojenost nejvetsi.
babicka s malou si uzivaji,ja odpocivam a pracuji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.11 17:52

No nanečisto se mi to zkoušet nechce a ani by to nešlo, tak kde bývalá tchýně bydlí neznám vůbec nikoho a oni mají malý byt a trávit večer se mi s nimi fakt nechce… No promyslím to vymyslím to a asi do toho půjdu, no babička si musí poradit, kdyby to byla moje mamka tak bych nebyla tolik nervní :think: Já už opravdu potřebuju voraz už mi leze to jeho buzení na nervy jsem pořád nevyspalá, a on je ze mě taky už unuděnej :-/

• Citovat
  • Upravit
8911
26.1.11 18:35
Anonymní píše:
No nanečisto se mi to zkoušet nechce a ani by to nešlo, tak kde bývalá tchýně bydlí neznám vůbec nikoho a oni mají malý byt a trávit večer se mi s nimi fakt nechce… No promyslím to vymyslím to a asi do toho půjdu, no babička si musí poradit, kdyby to byla moje mamka tak bych nebyla tolik nervní :think: Já už opravdu potřebuju voraz už mi leze to jeho buzení na nervy jsem pořád nevyspalá, a on je ze mě taky už unuděnej :-/

Já nejsem pro, dělat to nanečisto. :think: Když už, tak to zkusit pořádně, však tu 1 noc to vydrží všichni (ty, dítko i babička). Protože když to bude nanečisto, tak co? Jako když dítko bude hodně plakat, tak si pro něj přijdeš? Takže pro příště bude dítko vědět, že když bude hodně, ale fakt hodně hulákat, tak se maminka nakonec vrátí? 8-o To mi přijde kontraproduktivní. Prostě tam maminka není, je tam jen babička a šmitec. Žádná jiná alternativa, takže tím spíš se s tím dítko smíří… Ono přece i z babičky bude cítit, jestli je na pochybách, na vážkách zda volat či ne, anebo si bude jistá, že to prostě zvládnout musí. :palec:

A hlavně, na pláč vůbec nemusí dojít. To bude v pohodě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.1.11 19:05

Wiolo - tak já bych třeba přišla. Nedokážu posoudit díte staré jako tvé. Ale ne každé roční dítě na to musí být připravené. Kdyby to nešlo, nechám to být, za 2-3 měsíce to zkusím znovu. Mě by to za ten řev nestálo, stejně bych si nic neužila.
Ale jak říkám, třeba bych už ve dvou letech dospěla ke stejnému závěru jako ty. Naštěstí u nás je to vyřešené při zkoušce ani na ostro neřval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.11 22:05
Anonymní píše:
No nanečisto se mi to zkoušet nechce a ani by to nešlo, tak kde bývalá tchýně bydlí neznám vůbec nikoho a oni mají malý byt a trávit večer se mi s nimi fakt nechce… No promyslím to vymyslím to a asi do toho půjdu, no babička si musí poradit, kdyby to byla moje mamka tak bych nebyla tolik nervní :think: Já už opravdu potřebuju voraz už mi leze to jeho buzení na nervy jsem pořád nevyspalá, a on je ze mě taky už unuděnej :-/

Já bych to na tvém místě zkusila, maximálně by se babička jednu noc nevyspala a pak by sis pro prcka přijela, kdyby to nešlo, ne? Kdyby to náhodou nevyšlo, tak ho to určitě nepoznamená a můžete to prostě jen trošku odložit, až bude větší.
Ale myslím si, že to drobek zvládne v pohodě, když se s babičkou dokáže zabavit a nemusíš jim u toho asistovat, jako je to u nás. Malá je na nás hodně fixovaná. Ale u nás je to zase na trochu jiné téma - s tchýní nevycházím, malou bych jí na noc nesvěřila ani náhodou, vlastně ani na den ne :-P

Takže bych se určitě nebála to zkusit a teď jde o to, jestli si ale odpočineš, aby ses nenervovala, jak to zvládají a taky z toho nebudeš spát.

Jinak my sice s hlídáním na noc jinde zkušenost nemáme, ale jelikož stále kojím, tak jsem nikde nebyla cca rok a čtvrt. Pak jsme měli sedánek s bývalými kolegyněmi z práce a tak jsem si řekla, že bych někam mohla vypadnout a chvíli vypnout. Hlídal manžel, zkusil i uspat bez kojení a ono to šlo. Po mámě se dcerka sice poohlížela, ale když zjistila, že není, tak se spokojila s tátou coby náhražkou a v pohodě. Prý byla během 5 minut tuhá :-D

Takže bych se toho na tvém místě nebála, když se prcek k babičce tak má a ona k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.11 22:42

Tak vám všem moc děkuji!! utvrdili jste mě v tom, že nejvíc nervní budu já :-) A nakonec to bude snášet hůř než syn :mrgreen: nanečisto nic zkoušet nebudu to by nesplnilo účel pobytu u babičky :-) Chci si vyrazit s přáteli a konečně se jedno vyspat bez nočního buzení…

takže hned zítra zavolám tchýni a dohodneme, který víkend by se jí hodil nejvíce a zda by do toho vůbec šla když se syn ještě v noci budí ( dle mě z větší části demonstrativně :-/ ) Takže až tu budu zakládat diskusi stýská se mi, zvládají to tak si vzpomenu na vás :mrgreen: Díky a dobrou noc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.11 15:05

Tak a je to tady, zítra si pro syna mají přijet prarodiče… Už ted jsem z toho na nervy, s tchýní se moc v lásce nemám… říkala jsem at přijedou brzy aby spal cestou v autě, ted mi napsala, že přijedou až v 11… nříkala jsem jí, že by bylo dobrý aby si u nich v bytě zvykl, takže aby byly doma, ale ona ho chce už zítra tahat do bazénu. :roll: já jsem na nervy :-? :-? :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.11 15:14

A ted mi napsala, že mu dneska koupila boty vel 23 at mu dám teplý ponožky :cert: jasně jsem jí říkala, že jestli ty boty chtějí kupovat at je koupí až s ním aby mu byly :cert: proč mi to ta ženská dělá?? :cert: :cert: :cert: takže je syn bez zimních bot na ted…paráda… že já jí vůbec poslechla a boty mu nekoupila sama

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.11 15:15

A mimochodem velikost má 20 :cert:

• Citovat
  • Upravit
14046
20.2.11 15:43

co je na bazenu spatnyho, aspon se utaha a bude poradne spat… a ze jim nebude spat v aute, no tak ho budou bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
20.2.11 15:45

Fakt Tě nechápu, nezlob se na mě - s tchyní evidentně nevycházíš, nedokážete se dohodnout ani na nejjednodušších věcech - ale dítě na víkend jí klidně svěříš. To jde naprosto mimo moje chápání.

Takže nějaké řeči o „nervech“ Ti moc nevěřím. Jestli z toho máš takové nervy, tak ho tam nedávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.2.11 15:46

takže je syn bez zimních bot na ted…

a cem ti chodi ted??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.11 16:14
jizvíková píše:
takže je syn bez zimních bot na ted…a cem ti chodi ted??

chodí v botech, co mu jsou akorát možná už malé…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.11 16:15
BohunkaP píše:
Fakt Tě nechápu, nezlob se na mě - s tchyní evidentně nevycházíš, nedokážete se dohodnout ani na nejjednodušších věcech - ale dítě na víkend jí klidně svěříš. To jde naprosto mimo moje chápání.Takže nějaké řeči o „nervech“ Ti moc nevěřím. Jestli z toho máš takové nervy, tak ho tam nedávej.

Kdyby to bylo takhle jednoduchý jak říkáš…

• Citovat
  • Upravit
22006
20.2.11 16:21
Anonymní píše:
BohunkaP píše:
Fakt Tě nechápu, nezlob se na mě - s tchyní evidentně nevycházíš, nedokážete se dohodnout ani na nejjednodušších věcech - ale dítě na víkend jí klidně svěříš. To jde naprosto mimo moje chápání.Takže nějaké řeči o „nervech“ Ti moc nevěřím. Jestli z toho máš takové nervy, tak ho tam nedávej.
Kdyby to bylo takhle jednoduchý jak říkáš…

Nesvěřila bych svoje dítě samotné nikomu, s kým se „nemám v lásce“ (jak píšeš). Na tom opravdu není nic složitého.

Ale tohle máme každá samozřejmě nastavené jinak.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect