Na víkend od dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
1.2.25 20:45

@Yasmen Párkrát ano 😊 ale hodně trávíme čas spolu. V jaké souvislosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44365
1.2.25 20:46

Úplně v pohodě. Naopak bych si užila čas jen s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.2.25 20:50

@ka2ka To stopro 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.2.25 20:51

@Bytsamsebou Nikdo neříká že neumí, tak vidím že je to náročný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6396
1.2.25 20:57

Klidně bych tě na jejim místě pustila, ale chtěla bych pak víkend pro sebe.
Pokud to funguje tak, že ani ty pak nemáš problém, aby někam jela sama a postaráš se o děti. Tak je to win win.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11848
1.2.25 20:57
@Ondrys113 píše: Více

S prvním miminem jsi taky nikde bez manželky nebyl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.25 20:58

Úplně na pohodu. Stejně to mám doma, manžel byl na tenise v Austrálii a já doma se stejně starým mimcem týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11848
1.2.25 20:58
@Dollorres píše: Více

Tak někdo i kojí, to asi jen tak na víkend bez mimina neodjedeš 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80510
1.2.25 20:59
@Dominika.Hadamczik píše: Více

no jo, ale my nevíme, jestli manželka od @Ondrys113 to má také na pohodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4578
1.2.25 20:59

Dcera má přes 3 roky a syn měsíc. Byla bych v pohodě, kdyby manžel jel. Já bych si to vybrala zase jindy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.2.25 21:02
@teroonka píše: Více

Přesně tak, já sama manželovi rikam, ať občas někde zajde s klukama, každý se potřebuje odreagovat ;) a nevím, jak to mate s babičkami, ale určitě by manželce taky pomohly. Víkend není žádná doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
1.2.25 21:05

Jeden plánovaný víkend? V pohodě. Byť nevýskám nadšením, ani když manžel odjede na víkend od předškoláka a puberťáka, partnerství a rodičovství není pořád jen o tom výskat radostí. Někdy je i o tom nějak to zvládnout, pokud to partnerovi přinese velikou radost. Nesmí to být pořád. A nesmí to být jednostranné. Když byly děti mimina, u obou jsem „pustila“ (ve velkých uvozovkách, ale byla jsem s tím OK a nedělala kyselé ksichty) jsem muže na pravidelný čundr. O roky později on mě „pouští“ s partou třeba na týden do ciziny. na druhou stranu kdyby například starší dítě dotáhlo domů blbou chorobu a žena i obě děti mlely z posledního, považovala bych za normální, že chlap všechny akce zruší a bude doma oporou místo toho, aby se jel bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.2.25 21:05

@Ondrys113 Asi by záleželo na tom, jaké je miminko a jestli se to dá s oběma zvládnout. Pokud to bude uřvané a neklidné dítě, nejel bych, protože vím, že by doma hráblo i mně. Osobně bych nic neplánoval, pokud není potřeba něco zarezervovat/zaplatit a počkal bych, jak se vyvrbí miminko a jak se to doma bude zvládat. Já osobně bych manželku doma nenechal, na jeden rok, nebo nevím, jak často jezdíte bych si to odpustil. To ale záleží na člověku, jak to má nastavené :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
1.2.25 21:11

Ja bych rekla „ježiš, samozřejmě jeď“, rodina není vězení :D
Za predpokladu, ze nemizíš kazdy druhy vikend, a že to ma nějakou reciprocitu.
Taky bych zvazila situaci pred odjezdem. Pokud budou obe deti zrovna marod, mozna by pak stalo za to přehodnotit, jestli opravdu odjet, nebo nejaky záložní plán (babička).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
1.2.25 21:11

Hele vůbec nevíš, jak se to mimino vyvrbi, a stejně hlavně záleží na manželce. Mě takhle muž odjížděl za prací, nadšená jsem nebyla, ale věděla jsem, že vice-mene musí. Ale kdyby nemusel, tak bych třeba trochu naštvaná byla. Já měla první dítě nespaci a když se pak potkalo s miminem tak skvěle, že jsem spala třeba 3 hodiny za noc a i to s přerušením, tak bych ho asi za nějaký víkend blbnutí s kamarády proklela.
Nicméně tvá žena s tím může být naprosto ok, domluvte se hlavně vy dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria