Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky Moje dcera měla dneska ve škole zachvat bylo jí špatně bušilo ji srdce brněli ruce nohy pusa a potom omdlela byla bezvědomí pak se klepala ale už byla při vědomí tlacilo ji na hrudi a nemohla se na dechnout vždycky to na chvíli přestalo zavolali sanitku ale v nemocnici nám řekli že je to normálně byli jsme na všech vyšetření a nic i u psychologa ale nic nevíme co už dělat a dcera už je taky z toho mimo dekuju za kazdej nápad nebo návrh.
@hospodki no to nám bylo předepsané ale v nemocnici tvrdí že to panicka ataka neni
@Lea143 a ty máš dvojčata? Jedno se narodilo do půlnoci, druhé po půlnoci? A obě dostaly záchvat?
@Lea143 ahoj, tak úplně to samé měla teď dcera 14 let…byla jsem s ní i kardiologii, měla hrozne nízký tlak pri té atace a vysoký puls(chodilana kontroly, kvuli vadě)…ale ano…je to normalni…všechno se vším…puberta, stres ve škole (dcera honí známky, kvůli vysvědčení a následným bodům k přijímačkam),plus stres i ve škole (kazdodenni testy, zkoušení) a do toho všeho malo pije. Má teď pít vodu se zvýšenými minerály, což je jediná a to Poděbradka. Opravdu se nemusíš bát, je to v podstatě v tomhle věku normální
@Gábííí ano přesně dcera má to samý dekuju a přeji dceři hodně síly
@Zeoli ano mám dvojčata ale obě dvě jsou narozený v létě a ne po půlnoci jedna je o 6 min. starsi a ne ta mladší dostala zachvat
@Gábííí píše: Více
Panická ataka je v tomto věku normální? A na to jsi přišla jak? Já tedy jako dítě žádné ataky neměla a ani nikdo z mých kamarádek, nemají to ani mé neteře a synovci. Labilita je v pubertě normální, ale panické ataky???
@Lea143 píše: Více
a jaktože píšeš jednou, že má 14 a jednou, že má 15 let? ty nevíš, jak stará je tvoje dcera? ![]()
@Kipa22 a já snad píši o panické atace? I zakladatelka piše, že ji bylo sděleno, že to panicka ataka není, takže se prosím navážejte do někoho jiného.
@Kipa22 a to, že to nemají vase neteře apod neznamená, že to nemohou mít jiné pubertální děti. Opravdu miluji tohle, úplně zbytečné napadání druhých, aniž byste si pořádně přečetla text zakladatelky.