Nábytek (stěna) do obýváku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
14.10.10 20:22

Diky vsem za napady, muj problem je, ze moc fantazii nemam, potrebuju neco videt - nejlip celou sestavu na fotce - a rict jo, tohle berem :-) Sestavovat neco ze skrinek tu a tam nejsem schopna.
Asi jsem mela jeste napsat, ze byt je ve starem dome,(vlastne temer historicky dum), s vysokymi stropy, dvojitymi okny atd., takze nejaka velka moderna se do nej moc nehodi.
Kdyz jsem tak prosla odkazy, co jste mi daly, dosla jsem k zaveru, ze stejne jako driv byly vsude ty mohutne tmave steny, tak dneska je to taky vsechno trochu na jedno brdo - u zeme nizke podlouhle skrinky (takze to chce i hodne ohybani), a vedle na stene volne „plavou“ skrinky. Coz o to, neco bych vybrala … ale manzel,ktery se do toho jinak moc neplete, rekl, ze rozhodne se mu nelibi ty skrine volne na zdi, ze je to kuchynsky :roll: ach jo.
Tady je ten odkaz na obchod, ktery ma vzorkovnu v Chrudimi, jak se nekdo ptal -
 http://www.nabytek-forliving.cz/

Jinak k Jamallu (mmch taky se mi tam libi largo - v desenu svestka wallis) - nejdriv jsem byla nadsena. Pak jsem zajela do kramu+si tam vzala tisteny katalog,ve kterem tu prubezne lezim - a to uz je videt, ze je to od pohledu levny nabytek. Vypada trochu umelohmotne, nebo jak bych to rekla, semtam nedolihaji dvirka, za uchyty se spatne bere atd atd.
V katalogu jsem si navic vsimla, ze mame jejich stul (z modulove rady „malgoska“-takovy s modrym predkem,kdyby jste se nekdo dival), a to je hruza - kolejnice v supleti vyjizdi ven, nohy maji dreveny pouze design - jsou umelohmotne! 8-o ,desky nedolehaji k sobe …

Jo a Natuzzi jsem uvedla jen jako priklad, ze to nemusi byt takova „znacka“-na to si nepotrpime, ani nevim,jak to poradne vypada ale vim, ze to maji hodne drahy. Ale ze taky nemusim koukat na nejlevnejsi.

Tak nevim, co vyvedu … :think: predstavuju si klidne tmavsi kusy, nejakou vyssi skrin, dve tri skrinky s dvirky, par polic, asi spis neco v rustikalnim vzhledu, nic leskleho …

Diky za kazdy Vas tip !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.10.10 10:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.10.10 11:12
Lizbeth píše:
Anduli píše:
PetiteFillette píše:
Jinak já mám zas problém ten, že mě se toho líbí spousta, ale potřebuju něco v barvě třešeň (ta tmavá varianta). Jediné, co jsem objevila je právě v Jamallu (ale i jinde) sestava Vis a Vis. Jenže těch peněz…
Petite, mně se zase z Jamallu líbí Largo Classic… :wink:
..mě zase mezo :wink:

Lizbeth, Mezo je pěkné! :palec: To bych brala. Kurňa, kdyby to jen bylo v tmavé barvě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.10.10 12:22
Griffin píše:
A co tohle: http://www.drevotvarznojmo.cz/index.php?…

Noo, to neni spatny, musim rict, ze ta tm.hneda stena je docela nas salek kavy, mozna bych vybrala kapanek svetlejsi odstin a libila by se mi tak jak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.10.10 12:41
Anduli píše:
Lizbeth píše:
Anduli píše:
PetiteFillette píše:
Jinak já mám zas problém ten, že mě se toho líbí spousta, ale potřebuju něco v barvě třešeň (ta tmavá varianta). Jediné, co jsem objevila je právě v Jamallu (ale i jinde) sestava Vis a Vis. Jenže těch peněz…
Petite, mně se zase z Jamallu líbí Largo Classic… :wink:
..mě zase mezo :wink:
Lizbeth, Mezo je pěkné! :palec: To bych brala. Kurňa, kdyby to jen bylo v tmavé barvě… :-)

Víš já mám ted nábytek černý, takže rozhodně, ale rozhodně si nekoupím nic tmavého…Ten prach bude moje smrt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.10.10 14:38

:-) Já jsem zas celý život měla nábytek světlý, tak chci poprvé jít do tmavého. :-) I když je fakt, že ten prach tam asi půjde vidět víc než u světlého.. :think: No, tak mi nezbývá než leštit a leštit a leštit. :lol: Ale zas plánujeme jenom jednu skřínku pod tv a nějakou komodu nebo knihovnu k tomu, takže toho na utírání zas tolik nebude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 16:29

nábytek do obýváku

Čau, nejlepší je, nechat si poradit od designera. Oni totiž mají spoustu informací co kde koupit a za kolik.
I když za něj zaplatíš, tak nakonec je to výhodné.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.10.10 19:55
Marie z Prahy 4 píše: Čau, nejlepší je, nechat si poradit od designera. Oni totiž mají spoustu informací co kde koupit a za kolik.
I když za něj zaplatíš, tak nakonec je to výhodné.M.

Dik :-) Vcera jsme obdrzeli zaverecne vyuctovani za rekonstrukci bytu, a je to takova raketa, ze s bytovym designerem uz by me manzel asi poslal nekam :mrgreen: To musim holt vydesignovat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6phvo0
16.10.10 20:34

Hezký večer,je škoda vydat za rekonstrukci spoustu peněz a pak to nedotáhnout.
Raději bych nějaký čas počkala, do ničeho se nenutila.
Co se vleče neuteče. Nápad se jistě dostaví. M.

• Citovat
  • Upravit
4181
17.10.10 21:05
6phvo0 píše:
Hezký večer,je škoda vydat za rekonstrukci spoustu peněz a pak to nedotáhnout.
Raději bych nějaký čas počkala, do ničeho se nenutila.
Co se vleče neuteče. Nápad se jistě dostaví. M.

Presne tak, zaridime nejnutnejsi tak, abychom se mohli prestehovat a mit tam pohodli, ale s detaily si budu hrat postupne, jak me co bude napadat (ale tu stenu holt jeste vybrat musim, a taky mi jeste chybi 2 lustry do obyvaku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.10.10 10:41

není stěna jako stěna:)

Jukněte sem http://www.tatavsukni.cz/…eci-nabytek/
Taky hledáme něco vhodného a tohle je minimálně pro inspiraci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.10.10 12:13

Nejak se tam nevyznam … kde je ta stena? :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.10.10 20:50

Tak jsem objevila přesně to, co jsem si představovala!!! :dance: :dance: :srdce: :srdce: :dance: :dance:
http://www.sconto.cz/…o-4130923-00 + ještě ta dvoudvéřová skříň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
18.10.10 20:58

My máme obývací stěnu odtud http://www.ipnabytek.cz/ Ale je to polská výroba.

• Citovat
  • Upravit
1614
19.10.10 11:43

PetiteFillette
Ta je dobra, hlavne to dobre zkombinovat s barvou podlahy a malbou. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný