Nábytek (stěna) do obýváku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4181
14.10.10 13:01

Nabytek(stena) do obyvaku

Ahoj,
prosim Vas o radu, shanim nabytek do obyvaku, do bytu po rekonstrukci.
Nemuzu na nic kloudneho narazit, resp. jde mi hlavne o to, ze si to chci samozr.nekde prohlednout,a kdyz uz narazim na firmu,ktera se mi zamlouva,je to v Chrudimi :-( .
Vcera jsem narazila na nabytek Jamall,byla se tam podivat(Praha Chodov),ale jsem zklamana,je to Polsko… dokonce jsem zjistila,ze od nich mame uz par let psaci stul,a to je teda klumpr nejvetsi. Me uz zarazily ceny, ze je to tak levny, tak ted uz vim proc.
Mam predstavu nejake steny - samozr.v modernim podani, ne to co byvalo driv (takovou mam ted a uz nechci :mrgreen: ), a aby byly nejen police, ale i zaviraci skrinky.
Jo a nelibi se mi Ikea :-) , protoze police az ke stropu a v nich krabice nepovazuju za nabytek (omlouvam se,jestli jsem se treba dotkla neciho vkusu,ale tak to opravdu nechci).
Tak kdo byste o necem vedel, s prodejnou/vzorkovnou nekde po Praze nebo prilehlem okoli, sem s tipy, dekuju !!
(nemusi to byt zrovna nabytek Natuzzi :lol: to fakt nee, ale zase ne Möbelix apod, chci neco kvalitniho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.10.10 13:05

no asi tě zklamu, ale velká většina nábytku pochází z polska - viz mobelix, asko, jamall, kuchyně oresi a mnoho dalších firem.
co třeba zkusit ikeu? tam nemají nic co by se ti líbilo? a nebo potom truhláře, ale u toho počítej s cenou okolo 40-50 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.10.10 13:05

Aha, já zrovna uvažuju nad nábytkem Jamall, taky jsem si říkala, že je docela levný… :think: Akorát su z Moravy a tady žádná prodejna (prý) není, takže si to nemůžu obhlídnout osobně.. :-?
Taky bych uvítala nějaké tipy, jaký nábytek a kde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 13:06

promiň, až teď jsem si všimla, že ikeu nemusíš :-)
no tak napadá mě ten truhlář, jinak bohužel neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.10.10 13:07

Jen taková perlička - daly byste si tohle do obýváku??? :lol: :lol: http://www.nabytek-max.cz/…ogalerie-042

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
14.10.10 13:11

Řeším podobný problém.
Taky sháníme obývací stěnu, ale všechno vypadá už od pohledu nekvalitně :-?
Navíc já mám konkrétní představu a nic jiného nechci :oops:
Už kreslím „plánek“, chtě nechtě to bude muset udělat můj drahý.
Je dobré míti v rodině truhláře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.10.10 13:12

Nikdy.Tak mozna cirkusakum do maringotky. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 13:14
Anduli píše:
Jen taková perlička - daly byste si tohle do obýváku??? :lol: :lol: http://www.nabytek-max.cz/…ogalerie-042

co to je???? :mrgreen: vždyť je to strašný! vždyť se tam ty věci nemůžou udržet??!! :lol: díkkyy, ale tohle je fakt děs :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.10.10 13:15

No já jamall výhledově vybraný mám ..mám od nich kuchyn a ta je kvalitní až až..
Jinak proti polské výrobě nic nemám - proč také??
Navíc nepočítám, že obývací nábytek bude nějak extrémně zatěžován, stěhován či používán tak, že by musel být nesmrtelné kvality..
myslím, že na netu je výběr dost velký - já bych si vybrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.10.10 13:16

Anduli jezisi,to vidim prvne 8-o jako osobne bych si to asi nedala,ale jako zajimavy to je :) to asi jen tak nekdo nema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.10.10 13:17

Taky ted furt čučim po obývákových stěnách (no nejen po nich, vlastně po všem do baráku :lol: ) a mně se tak nelíbí, jak ted všude cpou tu bílou ve vysokém lesku. Dřevěná skříňka a bílá lesklá dvířka, proooč?? :lol: Já chci jenom dřevěné (nebo lamino nebo z čeho to vlastně je), prostě dekor dřeva (tmavého) a to je fakt problém, už jsem toho viděla tuny… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.10.10 13:18

Chichi,jsem si říkala, že se vám to bude „líbit“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
14.10.10 13:34

ja jsem spokojena s nemeckym nabytkem Rio Art pripadne Rio Fura (byl druhy favorit) - je to sektor a super.. maji to treba ve Scontu (tam nejlevneji) katalog maji treba tady http://www.nabytekfrenstat.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
14.10.10 13:40

Vim, ze pises, ze se ti Ikea nelibi-police az do stropu a v nich krabice. Trosku se Ikey zastanu, bodejd by ne, kdyz my mame veskery nabytek z Ikey. :lol:
Rekla bych, ze prave z nabytku z Ikey muzes sestavit cokoliv, maji hodne variabilni systemy a hlavne maji dost priznive ceny a docela dobrou kvalitu.
Hodim ti sem fotku, co jsme sestavily my. Rozhodne to nejsou police az do stopu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CherryAnn
14.10.10 13:41

A mně se to opravdu líbí :mrgreen: Musíte uznat, že to jen tak někdo doma nemá :lol:

Jinak můžeš zkusit ještě nábytek Kika, ale je dražší než třeba Ikea :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný