Postel se skluzavkou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
719
12.10.10 21:46

Postel se skluzavkou

Ahoj všem, chtěla bych na Vánoce malému koupit „velkou“ postel, koukala jsem že Domestav dělá vyvýšenou postel se skluzavkou (dá se pak vše oddělat a zůstane z toho normální postel). Máte ji někdo doma?? Myslíte že to dítě využije? Přece jenom to není levná záležitost… Koukala jsem, že lidi na MMB skluzavkou s žebříkem prodávají.
http://www.domestav.cz/…-zdarma.html#menu
Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
12.10.10 21:55

Leni: ja nevim ale myslim si ze malej je jeste malej na spani an postely na hore.Ja bych mela strach ze sleti.Mala bude mit dva ale nodovedu si predstavit ze by mi z ni neskakala.Ale mozna mam jen hruzne myslenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.10.10 22:07

Koupili bysme tu sestavu, ale zatím by spal jen na posteli se zábranama, a až povyroste tak bychom mu to zvedli a dali skluzavku. Je to rozebírací.
Nechce spát v postýlce. Na jeho noční točení je malá…
Tak chci zjistit jestli to děcka využijou, když tak koupíme jen postel. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
12.10.10 22:08

Já osobně musim souhlasit s kattkou, malá je ještě malá na takovou postel… Nedávno jsem kupovala synovi postel a chtěla jsem tuhle a zakládala jsem myslim i diskuzi a někdo mi psal, že prý z těhle postelí se stává nejvíce pádů kdy prostě se třeba dítě v noci vzbudí a vypadne, nebo si splete žebřík se skluzačkou… Ale jinak je úúúúžasná ! Já jí stejně jednou chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.10.10 22:14
marcelka88 píše:
Já osobně musim souhlasit s kattkou, malá je ještě malá na takovou postel… Nedávno jsem kupovala synovi postel a chtěla jsem tuhle a zakládala jsem myslim i diskuzi a někdo mi psal, že prý z těhle postelí se stává nejvíce pádů kdy prostě se třeba dítě v noci vzbudí a vypadne, nebo si splete žebřík se skluzačkou… Ale jinak je úúúúžasná ! Já jí stejně jednou chci :mrgreen:

JJ, ale jak píšu výše, ta postel je rozebírací, nožičky se odšroubují a je z toho klasická nízká postel, myslím s tou skluzavkou do budoucena, až povyroste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.10.10 22:26

A ymslis ze ti bude chtit jezdit na skluzavce v 6 letech??ja bych koupila klasiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.10.10 22:33

To je právě to co řeším, paní co ji prodávala na MMB to vychvalovala jak si to její děcka užili, proto jsem založila toto téma, jestli ji někdo nemá. Není to patrová postel jen vyvýšená, má metr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
12.10.10 22:36
LeníkDOMO píše:
marcelka88 píše:
Já osobně musim souhlasit s kattkou, malá je ještě malá na takovou postel… Nedávno jsem kupovala synovi postel a chtěla jsem tuhle a zakládala jsem myslim i diskuzi a někdo mi psal, že prý z těhle postelí se stává nejvíce pádů kdy prostě se třeba dítě v noci vzbudí a vypadne, nebo si splete žebřík se skluzačkou… Ale jinak je úúúúžasná ! Já jí stejně jednou chci :mrgreen:
JJ, ale jak píšu výše, ta postel je rozebírací, nožičky se odšroubují a je z toho klasická nízká postel, myslím s tou skluzavkou do budoucena, až povyroste :think:

Tak to já bych do ní šla !!!! Protože ve čtyřech letech ji už můžeš zvýšit … já bych do ní šla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.10.10 22:40

Taky jsem četla že děti spí dole v tom „domečku“, není to levná záležitost, tak mi prosím pište vaše postřehy a názory… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
13.10.10 00:10

Lení, ani bych se tak nebála, že v noci se zkutálí ( budou tam ty zábrany, ale bála bych se, že se prostě postaví a přepadne a nebo to přeskočí nebo tak něco. By asi ta zábrana musela být docela vysoká ( asi jako v postýlce), ale to by tam zase byl jak v příkopu. A co pořídit ohrádku? Takovou tu čtvercovou? Tam by se se svým obracením mohl vejít, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.10.10 00:17

Ahoj,ta postel je super :palec: :palec: Tak min. od 4-5ti let.Ale když to jde rozebrat tak neváhej.Ale ta cena je dost vysoká,bych se bála,že pak nebude chtít dolu klouzata a zbytečně vyhozený prachy :roll:

Jinak znám dost dětí co z tohodle sletěly.prostě dováděly a bylo to :wink: Já jí taky vždycky chtěla,tu levnější variantu,ale teď máme klasiku a měnit to už nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
13.10.10 09:12

Ahoj.
My máme od Domestavu tuhle
http://www.domestav.cz/…uzavkou.html#menu

Je podobná,jako si vybrala ty,jen mi přišlo praktičtější,že když se mladej klouže,nemusí přelízat celou postel.
Určitě ti jí doporučím,je skvělá,Páťovi sme jí zvíšili asi ve 2,5 letech.Do te dje z ní nadšenej a klouže se už i naše mladší.
Hlavně vidím výhodu v tom,že se dá nekonečně kombinovat.
Určitě ti jí doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
17.7.18 16:31

Ahoj, 4 letá dcerka si vybrala tuto postel..jak dlouho jí vaše děti využili? Mám ještě 11měsíční, takže ta jí pak bude mít po ní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
17.7.18 16:41

Mám zvýšenou postel, bez klouzačky, to mi totiž přijde jako největší hloupost, zabírá to dost místa a pokud není hodně kvalitně udělaná, tak je to dost o hubu. Je to docela fajn, hlavně na místo pod postelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
17.7.18 16:43

@pikola o místo ani tak nejde, mají 25m pokojíček, spíš jak dlouho to baví.. :think: :nevim: jí se líbí asi hlavně kvůli klouzečce a domečku dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný