Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
snad název diskuse vystihne, co mám na mysli ![]()
V čem máte uloženy domácí čističe aj., kromě skříněk? V koupelně mám vestavěnou skříňku, ale potřebuji něco do komory, kde mám kyblík,smeták aj.
Sháním nějaký odkládací vozík na přípravky, tak ať mám vše po ruce, ale nikde jsem na žádný nenarazila.
Máte tip?
Díky moc.
Zkus si vygooglit pojem „úklidová technika“ - tam by něco mělo být… ![]()
Mišuno, ty vozíky jsou docela šikovné, ale vratké. Když už něco takového, tak bych doporučil do zdi zavrtat hmoždinku a vozík „parkovat“ pomocí gumy s háčkem, něco jako je „pavouk“ k upevnění nákladů v dodávkovém autě…
Pokud na vozíku budou chemikálie ve skleněných obalech, tak bych to viděl skoro jako nutnost.
Jura007 píše:
Mišuno, ty vozíky jsou docela šikovné, ale vratké. Když už něco takového, tak bych doporučil do zdi zavrtat hmoždinku a vozík „parkovat“ pomocí gumy s háčkem, něco jako je „pavouk“ k upevnění nákladů v dodávkovém autě…Pokud na vozíku budou chemikálie ve skleněných obalech, tak bych to viděl skoro jako nutnost.
Jj, přesně tak, takové plasťáky jsem nemyslela
, něco originálního
těžko se to popisuje, možná právě i volba upevnění ke zdi, kvůli dětem.
No než děti dostanou rozum, tak to stejně budeš muset mít mimo jejich dosah, nebo zamčené v komoře..
Já to vybrala ze skříněk a zatím dala do krabic a na místa kam nemůže, ale ty jistě hledáš něco zajímavějšího ![]()
nehledas proste a dobre uklidovy vozik? http://www.zbozi.cz/items?…
![]()
Ja bych to videla jako Lizbeth. Ja mam vsechny cistice v zamcene komore, v pruhlednych krabicich z Ikey a ve vyssich polohach. Neni to pohodlne, prakticke, ale zase pekne v bezpeci pred nenechavymi prstiky a pusinkami. Ty pruhledne krabice jsou fajn, mam o vsem prehled, jen to neni uplne po ruce, ale zase to bezpeci za to stoji. ![]()
Obecně - kvůli dětem se chemikálie dávají buď pod zámek (FABku, ne obyčejný) nebo do polic s minimální výškou 120 centimetrů. To ale zase vylučuje ten vozík… ![]()
Vyčetl jsem to na nějakých stránkách - Bezpečná domácnost nebo tak nějak se to jmenovalo, no napodruhé jsem je už nemohl najít… ![]()
Mám ve skříňce v koupelně (ty co používám na běžný úklid) a zabezpečené takovou tou pojistou na dveře z Ikea. http://www.ikea.com/…cts/80108935
netvrdím že to neotevřou, ale zas bez dozoru v koupelně moc často a moc dlouho nebývají.
Čističe typu Krtek, líh a pod. Mám nahoře navrchních skříňkách kuchyňské linky - tam prostě nevylezou, no ale moc „vzhledné“ to tedy není. ![]()