Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, my ted mame nove zrekonstruovany byt. Taky jsem nevedela kde vybrat nabytek…az jsem narazila na MONARC. Vse si muzes poskladat podle sebe, jak se ti libi. Nam dokonce udelali vselijake navrhy, tisickrat jsem si vsechno rozmyslela a vybrala jinak, zadny problem s tim nemeli. Vyber dekoru je velky a myslim si ze ceny nejsou nijak male, ale ani nijak zavratne a HLAVNE - nabytek je ceske vyroby. Mam odsud celou kuchyn, obyvak, loznici i satnu. S nabytkem jsem maximalne spokojena!
Jo a nabytek jsme objednavali v Havl. Brode, maji tam i neco vystavene treba kuchyn, obyvak, takze vse jsme osahali, a pak teprve vybrali ![]()
Zdravím a už si se dívala třeba na stránku designoutlet? Tam jsme vybírali před půl rokem s přítelem a byli jsme mile překvapeni. Mají tam spoustu krásných věcí, sedaček, regálů, doplňků, skříní…no prostě si myslím, že tam najdeš co hledáš ![]()
Dobrý večer,
kdo má představivost, poraďte prosím ![]()
Obývák, černý konferenční, černý stolek pod TV, černá vinotéka, světle béžový koberec a světle šedý gauč…stěny/strop sněhově bílé, plus dva pruhy bílo šedo modré tapety (ta je mimochodem naprosto dokonalá) a krásně to ladí, ale! Jaký jídelní stůl - černý, šedý, bílý nebo jiný?
@Anonymní píše:
Dobrý večer,kdo má představivost, poraďte prosím
Obývák, černý konferenční, černý stolek pod TV, černá vinotéka, světle béžový koberec a světle šedý gauč…stěny/strop sněhově bílé, plus dva pruhy bílo šedo modré tapety (ta je mimochodem naprosto dokonalá) a krásně to ladí, ale! Jaký jídelní stůl - černý, šedý, bílý nebo jiný?
A co foto? ![]()
Předchozí dotaz se tu nějak neobjevuvje, tak prosím znova
Bílé zdi/strop, dva pruhy tapet šedo-bílo-modrá, černý nábytek, šedý gauč, světlý béžový koberec - jaký jídelní stůl? Bílý, černý, šedý?
@Niky2 píše:Taky nechapu
Proc u takovychhle dotazu anonym?
@Anonymní píše:
Předchozí dotaz se tu nějak neobjevuvje, tak prosím znovaBílé zdi/strop, dva pruhy tapet šedo-bílo-modrá, černý nábytek, šedý gauč, světlý béžový koberec - jaký jídelní stůl? Bílý, černý, šedý?
Objevuje… Nedokazu si to predstavit s podlahou a doplnky v byte,foto vazne dat nemuzes? Vzdyt o nic nejde