Nachlazení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
30.5.10 09:42

nachlazení

:cry: Ahoj zdravím všechný a přejí přijemnou nedělí jsem tady kratce tohle je moje druhe tema a ja bych se potřebovala od některe z vás zeptat na nachlazení v těhotenství jsem v 16/3 těhotenství a od syna jsem chytla strašnou rýmu k tomu mě 2 dny šlrabalo v krku to přešlo ale rýma zustala strašna beru vincentku a pinosol ale chtěla jsem se zeptat nemuže tohle nachlazení ubližit miminku mam o miminko hrozní strach naby mu to neubližilo to večne smrkani atd prosím porad te mi doktorku mam daleko děkují tea :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65265
30.5.10 09:52

Ahoj…
taky jsem byla v těhu nachlazená,vícekrát…
neboj,první trimestr máš za sebou,ted se snaž odpočívat a vyléčit se,ovšem to s prckem doma moc nejde zalézt pod deku vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.5.10 10:01

Nachlazení určitě miminku neublíží, jen těhulkám trvá trochu dýl, než se s bacily vypořádají. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.10 10:08

:lol: moc děkují za všechny odpovědí ja měla opravdu velký strach at to neubliží ,mimi no a s malím to moc nejde pod deku zalest ale jinak moc děkují tea :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
20.9.10 13:07

holky prosím myslíte, že vincentka mi pomůže i na průdušky? nějak se nemůžu bacilů zbavit, před dvouma týdnama jen rýma,ta pominula…minulý týden bolest v krku…to bylo po pár dnech taky dobrý a od včerejška mě bolí průdušky..evidentně to předchozí teda „dobrý“ úplně nebylo, když mi to slezlo takhle dolů :roll: byla jsem se v lékárně zeptat, co na to můžu brát a tam mi řekli, že v těhu jedině tu vincentku..jsem z toho už unavená, jeden den si myslím, že jsem v pohodě a druhý den se zase něco objeví…piju čaje s medem, ale jinak nic :nevim: v noci mi přítel strčil jedno ACC, v lékárně mi řekli, že to radši taky néé..k dr jsem se ještě nevypravila, protože se mi nechce postávat v čekárně plné nemocných lidí..možná to ale asi budu muset risknout :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí