Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj zdravím všechný a přejí přijemnou nedělí jsem tady kratce tohle je moje druhe tema a ja bych se potřebovala od některe z vás zeptat na nachlazení v těhotenství jsem v 16/3 těhotenství a od syna jsem chytla strašnou rýmu k tomu mě 2 dny šlrabalo v krku to přešlo ale rýma zustala strašna beru vincentku a pinosol ale chtěla jsem se zeptat nemuže tohle nachlazení ubližit miminku mam o miminko hrozní strach naby mu to neubližilo to večne smrkani atd prosím porad te mi doktorku mam daleko děkují tea
![]()
Ahoj…
taky jsem byla v těhu nachlazená,vícekrát…
neboj,první trimestr máš za sebou,ted se snaž odpočívat a vyléčit se,ovšem to s prckem doma moc nejde zalézt pod deku vid.
Nachlazení určitě miminku neublíží, jen těhulkám trvá trochu dýl, než se s bacily vypořádají. ![]()
moc děkují za všechny odpovědí ja měla opravdu velký strach at to neubliží ,mimi no a s malím to moc nejde pod deku zalest ale jinak moc děkují tea
![]()
holky prosím myslíte, že vincentka mi pomůže i na průdušky? nějak se nemůžu bacilů zbavit, před dvouma týdnama jen rýma,ta pominula…minulý týden bolest v krku…to bylo po pár dnech taky dobrý a od včerejška mě bolí průdušky..evidentně to předchozí teda „dobrý“ úplně nebylo, když mi to slezlo takhle dolů
byla jsem se v lékárně zeptat, co na to můžu brát a tam mi řekli, že v těhu jedině tu vincentku..jsem z toho už unavená, jeden den si myslím, že jsem v pohodě a druhý den se zase něco objeví…piju čaje s medem, ale jinak nic
v noci mi přítel strčil jedno ACC, v lékárně mi řekli, že to radši taky néé..k dr jsem se ještě nevypravila, protože se mi nechce postávat v čekárně plné nemocných lidí..možná to ale asi budu muset risknout
![]()