Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, máme 15ti měsíčního chlapečka. Před 2týdny jsme skončili na pohotovosti protože strašně sípal a celou noc nespal, dr. řekla, že je to zánět průdušek. Teď byl týden zdravý a zase kašle a vevnitř mu to hrčí. Myslíte že může jít o obyčejné nachlazení nebo se může jednat o alergii či astma. A nevíte co na kašel nejlépe zabere?
JESTLI V NĚM CHRČÍ, TAK MÁ ZAS PRAVDĚPODOBNĚ ZÁNĚT..MY SE S TÍM UŽ TAKHLE TRÁPÍME MĚSÍC- VŽDYCKY JE TÝDEN DOBREJ, A PAK ZAS CHYTNE RÝMU, A MÁ TO NA PRŮDUŠKÁCH. UVIDÍŠ, DEJ MU NĚCO NA KAŠEL- SIRUP TŘEBA HEDELIX, NEBO MUCOSOLVAN PŘES DEN. JESTLI HO TRÁPÍ KAŠEL V NOCI, TAK STOPTUSSIN. KDYBY MĚL TEPLOTY, A HORŠIL SE, URČITĚ BĚŽ K DOKTOROVI, ABY SI HO POSLECHL.
Lasicka píše:
Trolíci, čím jste ten zánět léčili?
Dstali jsme inhalátor ventolin, kapky sinecod a potom dostal ještě sirup aerius a calcium chloratum teva a mucosolvan na vykašlávání ale z toho nám zvracel
sarusa píše:
JESTLI V NĚM CHRČÍ, TAK MÁ ZAS PRAVDĚPODOBNĚ ZÁNĚT..MY SE S TÍM UŽ TAKHLE TRÁPÍME MĚSÍC- VŽDYCKY JE TÝDEN DOBREJ, A PAK ZAS CHYTNE RÝMU, A MÁ TO NA PRŮDUŠKÁCH. UVIDÍŠ, DEJ MU NĚCO NA KAŠEL- SIRUP TŘEBA HEDELIX, NEBO MUCOSOLVAN PŘES DEN. JESTLI HO TRÁPÍ KAŠEL V NOCI, TAK STOPTUSSIN. KDYBY MĚL TEPLOTY, A HORŠIL SE, URČITĚ BĚŽ K DOKTOROVI, ABY SI HO POSLECHL.
přes den v něm chrčí a když usne tak začne kašlat =( zkusím to vyléčit sama ale nechci ho moc cpát lékama, neznáte něco přírodního na to?
Nám v takovém případě kdy se Káje neustále vracel takový nutivý kašel moc pomohli tekuté bylinky a do tří dnů byla naprosto v pohodě.Je to čistý přírodní produkt.Ted přesně nevím jak se to jmenovalo,ale mám ještě zchovaný kontakt na paní od které jsem to kupovala:mirelia.bylinka@gmail.com pžeji brzké uzdravení ![]()
limetka.29 píše:
Nám v takovém případě kdy se Káje neustále vracel takový nutivý kašel moc pomohli tekuté bylinky a do tří dnů byla naprosto v pohodě.Je to čistý přírodní produkt.Ted přesně nevím jak se to jmenovalo,ale mám ještě zchovaný kontakt na paní od které jsem to kupovala:mirelia.bylinka@gmail.com pžeji brzké uzdravení
Děkuji, stále kašleme tak to asi zkusím =)
Trolíci píše:limetka.29 píše:Děkuji, stále kašleme tak to asi zkusím =)
Nám v takovém případě kdy se Káje neustále vracel takový nutivý kašel moc pomohli tekuté bylinky a do tří dnů byla naprosto v pohodě.Je to čistý přírodní produkt.Ted přesně nevím jak se to jmenovalo,ale mám ještě zchovaný kontakt na paní od které jsem to kupovala:mirelia.bylinka@gmail.com pžeji brzké uzdravení
Zdravím, pomohly vám ty bylinky?
Taťulda84 píše:Trolíci píše:Zdravím, pomohly vám ty bylinky?limetka.29 píše:Děkuji, stále kašleme tak to asi zkusím =)
Dobrý den, Lukášek tehdá kašlat přestal ze dne na den, takže už jsem to neřešila =) od té doby jsme zdraví. Ale vím že nám pomohl sirup Aerius, vždycky když je nějaký náznak, dám mu ho a je klid =)